Intervjui

Pervertajzing – perverzija i advertajzing u džepu Bojane Kovač

Rad sa velikim klijentima, organizacija zanimljivih događaja na luksuznim lokacijama, snimanje reklama, nadmetanje agencija u novim i zanimljivim tehnologijama… Sve ovo su samo neki od razloga zbog koji je posao u ovakvom okruženju san mnogih mladih ljudi.

Kao i svaki posao, tako i onaj u agencijama ima lepe, ali i manje glamurozne strane. Sve te priče i svoje višegodišnje iskustvo u agencijama, ali i medijima, u knjigu je pretočila Bojana Kovač. ,,Pervertajzing – agencijski anali“ je štivo koje već po naslovu mami kako ljude iz branše, tako i one koji to nisu.

Ova knjiga je nešto što će vam sigurno privući pažnju bilo da ste u marketingu, hoćete da postanete njegov deo ili ste jednostavno radoznali da saznate kako nastaju svi ti događaji, reklame i kampanje koje vidimo na društvenim mrežama, novinama ili televiziji. Čitljiva i pitko napisana knjiga objašnjava sav sjaj i glamur advertajzing agencija, ali i sve ono što se nalazi u njihovoj pozadini. Sve ono što inače ne vidite.

Ideja za knjigu nastala je, kako autorka kaže, sasvim spontano, iz prepiske sa koleginicom i drugaricom koja je iz velike beogradske agencije tada prešla da radi za kompaniju u Švajcarskoj.
„Na osnovu naše prepiske shvatila sam da su doživljaji, opaske, vrcavi opisi isti u našem svetu, gde god da se nalazimo. Svi smo mi jedna osoba, marketing kiborzi čiji glas moraju da čuju nove generacije koje dolaze.“ Knjiga nije bazirana na suvoparnoj teoriji, egzatnoj nauci, već na praksi! Mnogo rada, zabave, obećanja, manipulacija…sve kako to zaista izgleda u advertajzing agenciji.

Koliko agencijski posao može da bude lep, a istovremeno i ne baš divan, koliko je važan rad na sebi, usavršavanje, učenje dodatnih veština možete saznati u ovoj knjizi.

Knjigu možete nabaviti u knjižarama „VULKAN“, „Supermarket Koncept Store“, knjižarama „DELFI“ ili naručiti putem porudžbenice na sajtu
http://pervertajzing.weebly.com/

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.