Intervjui Srbija

Jelena Govedarica: Ako radite što volite uspeh je zagarantovan!

Razgovarali smo sa svestranom Bosankom koja pored zavidne karijere top modela BiH i manekenke, broji čak 53 modno – scenska performansa za koje je potpisala scenario, koreografije, scenografiju i organizaciju.

Uradila je preko 20 projekata neformalnog obrazovanja mladih u NVO. Za Jelenu možemo reći da je pomerila granice na modnoj sceni unikatno spojivši modu i glumu u 1.5 časovnu pozorišnu priču.

  1. Kako je nastala uspešna Jelena Govedarica?

Spontano. Od detinjstva još bavila sam se plesom, voditeljstvom, ali modelingom ne. Na sestrino insistiranje sam se prijavila na izbor za miss i tako je sve počelo. Međutim iako brojne lente od Miss Prijedora, Miss Publike Krajine, Top model BiH i brojnih modnih angažmana kao lice brendova, modnih revija, ja sam tražila sebe i odvažila se da otvorim Školu za manekene Models by JG koja postoji već 7 god.

  1. Koji ti je najveći korak u karijeri bio i šta smatraš svojom „ličnom kartom“?

Odvažila sam se da spojim modu i glumu u celinu kroz koju se prezentuje moda kroz razne životne priče i to smatram svojim životnim uspehom. Pa radila sam brojne kampanje kroz umetnički performans – PROTIV NASILJA NAD ŽENAMA, VRŠNJAČKOG NASILJA, ŽIVOT JE CIRKUS, SUDBINA VODI ONE KOJI TO NEĆE, NAJBITNIJE JE OČIMA NEVIDLJIVO, KRALJICA? FATALNA ŽENA, ŽIVIMO SPORT NA SVOJ NAČIN..ITD., ali od showa NAJBITNIJE JE OČIMA NEVIDLJIVO je krenula moja medijska ekspanzija, a posle FATALNE ŽENE gde sam izvela na scenu 70 uspešnih žena svih mogućih branši, super mame, sam se osetila kreativno i kompletnom.

  1. Posao stiliste koji obavljaš radiš isto analitički i nesvakidašnje.Koji je kriterijum ocenjivanja?

Upravo tako. Ja to uradim analitički kroz odevanje generalno osobe koju dobijem da ocenjujem. Kad imate viziju života da sve što radite, radite najbolje ili kao da ste vi ta osoba koju neko tog trenutka ocenjuje, dakle kriterijum je ono što ja ne bih volela da pročitam, to ne priredim ni poznatima.

  1. Autorska emisija tvoja je, čini mi se bila logičan sled tvoje kreativnosti. Pored brojnih zvezda koje si već ugostila ko je sledeći?

Ja sam za projekat SA JELENOM I VAMA bila prespremna (smeh). Dovoljnim brojem kontakata i desetogodišnjim iskustvom u medijima našla san meru kako napraviti dobru emisiju sa poznatima iz drugog ugla. Halid Bešlic bio je moj prvi gost i na to sam beskrajno ponosna, jer sam idući na snimanje imala toliki osećaj odgovornosti koji sam pretvorila u emisiju u kojoj sam potvrdila samu sebe. Pored brojnih zakazanih gostiju gde sve jednako postujem, moja velika želja je  da ugostim Lepu Lukić i Maju Marijanu jer su totalne kraljice svoje privatnosti, ali i karijera je jednako zavidna.

  1. Poruka za sve koji žele napravitu velike karijere.

Poruka je samo jedna: “Ako radite što volite sa upornošću uspeh je zagarantovan. Posvećenost je broj jedan uz hrabrost i preskakanje brojnih prepreka. Naučite da ne reagujete, jer ĆUTANJE NIKO NIKADA NIJE POBEDIO. Bol i tugu ostavite među 4 zida. Ne komentarišite druge samo hvalite druge i time dobijete dobru energiju.“

Izvor: JollyWoman Magazin

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje