Dhanush: Bilo je zaista fascinantno raditi sa ljudima iz različitih kultura

0

Pročitajte eksluzivni intervju jedne od trenutno največih bolivudskih filmskih zvezdi – Dhanush-a, protagoniste novog bioskopskog hita „Izuzetno putovanje jednog Fakira”.

O scenariju

Priča šalje jednu odličnu poruku u svet, u kombinaciji sa humorom. Takođe, to je i jedan potpuno novi put u mojoj karijeri. Retko se dešava da dobijete ovakvu ulogu.

O Adži, liku kojeg tumači

On je ulični mađioničar. Šarmantan je, i iako se često nalazi u škakljivim situacijama, uspeva da se izbavi iz njih. Istovremeno, on je i lik sa kojim većina gledalaca može da se identifikuje, posmatra život s filozofske strane i ne okleva da se okuša u jednoj ludoj životnoj avanturi.

O reditelju

On ima vrlo jasnu viziju šta želi I prijatno je raditi s njim. Fantastičan je osećaj kada imate reditelja koji vas tačno i precizno vodi tamo gde želi, ali vam u isto vreme dozvoljava da sami gradite lik. Podstiče timski rad tako da sve vreme imate osećaj da zajedno razrađujete scene. Inspiracija onda dolazi sa obe strane.

Mnogo sam naučio od njega!

O metodama rada

Nisam imao vremena za probe i čitanja pre snimanja, ali gledajući sa ove distance, srećan sam zbog toga jer sam uspeo da sačuvam svežinu i spontanost.

O kolegama iz celog sveta

Bilo je zaista fascinantno raditi sa ljudima iz celog sveta, sa ljudima iz različitih kultura. Zahvalan sam na upoznavanju novih pristupa radu i glumi, posebno jer se ovakvo iskustvo retko stiče.

O partnerki iz filma

Ona je divna! Odličan je partner, a pritom smo se i dobro zabavili, naročito kod scena plesa.

O plesu

Ples je sastavni deo indijske kulture. Igrao sam u preko 30 filmova u Indiji i skoro u svima sam imao scene plesa. Pošto je ples deo moje svakodnevnice, nisu mi bile potrebne pripreme za to.

O drugačijem svetu

Verovatno najteža stvar za mene je bila prilagoditi se svetu toliko druačijem od onoga na šta sam navikao. To naročito važi za metode rada i snimanja. Prve nedelje mi je baš bilo teško, ali posle sam se dobro zabavljao.

(Fotografije: Dhanush; ©Wikimedia)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend