Intervjui Srbija

Brend Mom’s pants osvojit će sve vaše simpatije

Naš prijateljski portal FashionMag42 intervjuirao je Jelenu Đokić, vlasnicu mladog, ali već popularnog brenda Mom’s pants. Prekrasna priča o radu, inspiraciji i motivaciji čeka vas u nastavku!

FM42: Jelena, kako ste došli na ideju da napravite modni brend?

Znamo svi za čuvenu teoriju, tek kada napustiš svoju zonu komfora, otkrićeš šta sve i koliko zapravo možeš! Zagazila sam u 27-mu godinu i osetila da je sada pravo vreme da napravim korak koji će značiti probijanje granica sigurnosti. Dugo sam razmišljala šta bi pored postojećeg posla kojim se bavim i koji izuzetno volim moglo da mi otvori jednu novu priču u kojoj ću se osećati pre svega korisno i kreativno. Već šest i po godina radim u modnoj agenciji “Model Scouting Office”, znala sam da će i dodatni posao biti nešto što ima veze s modom.

FM42: Gde ste pronašli inspiraciju za pantalone koje su već privukle veliku pažnju?

U maminim pantalonama! Moj brend se upravo iz tog razloga i zove Mom’s pants. Inspiracija je potekla iz maminih pantalona koje već više od 40 godina uspešno odolevaju svim modnim erama koje su se izmenile do sada. Jako sam ponosna na pažnju koje su do sada privukle i pozitivne komentare na koje sam naišla! Čak i od strane muške populacije.

FM42: Kome su namenjene i kakva je reakcija vaše okoline na “Mom’s pants”?

Ženama! Namenjene su svakoj ženi koja će ih osetiti na svoj način, jer one odišu posebnom energijom usled čega i jesu drugačije i nekako svoje, ako se to može reći za odeću! Njihov jedinstven kroj daje slobodu apsolutno svakoj ženi koja ima svoj autentičan stil da ih iznese kako ona to želi. Reakcija moje okoline je nešto što mogu samo da poželim svakome ko je na početku izgradnje nekog svog biznisa da oseti jer se to rečima ne može preneti. Ako bi morala opet nekako da je definišem to bi bila njihova sreća što sam od ideje došla do ostvarenja cilja.


FM42: Gde možemo da saznamo više o brendu Mom’s pants?

U izgradnji je website na kome će svi zainteresovani pronaći više detalja o samom brendu, do tada sva pitanja možete poslati na zvaničan email moms.pants@yahoo.com rado ću odgovoriti svakome koga zanima nešto više kada su mom’s pants u pitanju!

Izvor: [button link=“http://fashionmag42.com/fashionmag42-vam-predstavlja-mladu-dizajnerku-jelenu-djokic-moms-pants/“ text_color=“#FFFFFF“ color=“#2663ea“] FASHIONMAG42[/button]

Autorica: Vladana Veljković

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.