Društvo Srbija

Ženeva 2016. je spremna za AQOS Automobile!

’’Ono što se najavljivalo prethodne godine je sve bliže. Aqos Technologies će imati svetsku premijeru na salonu automobila u Ženevi 2016. godine, a ovih dana smo predstavili deo naših modela putem društvenih mreža i medija’’ navodi se iz tima Aqos-a.

AQOS 25
AQOS 25

Nedavno smo imali priliku da čitamo intervju sa liderom tima Sašom Milovančevićem, koji nam je preneo svoje viđenje razvoja jedinstvenog automobila sa početka 21. veka. Nakon samo nekoliko meseci, i velike medijske pažnje, tim Aqos automobila je uspešno ugovorio svetsku premijeru svojih automobila na Ženevskom salonu automobila, kao jednom od najprestižnijih, i tom prilikom se sprema premijera koncepta automobila, koji treba da zadovolje i one sa najistaknutijim ukusom.

AQOS VALE 45
AQOS VALE 45

Ono što u maniru moderne auto industrije obavlja prekomerna elektronika kod AQOS-a radi savršen balans težine, geometrije (vešanja – dvostruka trougaona ramena, kočnice – karbon keramički diskovi sa šestoklipnim čeljustima)  i pre svega jako soficticirane aerodinamike.

AQOS 60
AQOS 60

Nesebična upotreba vrhunskih materijala u enterijeru korespondira sa ergonomijom profilisanoj pre svega  klijentu istančanog vozačkog ukusa. Ideologija brenda opredeljuje visoku svest njenih pobornika da performanse ovakvog automobila pre  svega sami sebi omoguće,  dok će privilegiju posedovanja istih u svakodnevoj upotrebi deliti sa drugima kroz  svoje džentlmensko nekorišćenje sopstvene  superniornosti.

Zato, vidimo se u Ženevi 2016. godine!

AQOS Fastback Coupe
AQOS Fastback Coupe
AQOS Fastback Four Door
AQOS Fastback Four Door
Aqos Javier (2)
AQOS Javier
Aqos Javier (3)
AQOS Javier
AQOS Peja 4 XL OffRoad
AQOS Peja 4 XL OffRoad

Saznajte više: aqos.co.uk

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.