Universal kanal postaje DIVA

0

Mreža NBCUniversal International Networks (NBCUIN) najavila je rebrendiranje kanala Universal u kanal DIVA na teritoriji Srbije. DIVA je jedan od kanala u ponudi ove mreže koji je okrenut ženskoj publici i počinje sa emitovanjem 1. septembra.

NUP_167790_1684.JPG

NUP_167790_1684.JPG

“DIVA je međunarodno uspešan televizijski brend sa jedinstvenim sadržajem i smatramo da ima veliki potencijal da se dopadne i gledaocima u Srbiji”, izjavio je Colin McLeod, direktor  NBCUniversal International Networks za Veliku Britaniju i nova tržišta. “Uz vrhunske naslove najgledanijih serija, dokumentaraca i izuzetnih filmova, DIVA podstiče gledaoce da  se zabave, opuste i budu svoji.”

DIVA_logo_CORAL_RGBOve jeseni, od 27. septembra DIVA će ekskluzivno prikazati najnoviju medicinsku dramsku seriju Otkucaj srca (Heartbeat), inspirisanu realnim životom i postignućima doktorke Kathy Magliato. U glavnoj ulozi je Melissa George koja tumači lik doktorke Alex Panttiere, otvorene osobe, svetski priznatog hirurga za transplantacije srca. Serija prati njene uspehe i padove u okviru zahtevnog posla koji obavlja kao i njen nepredvidiv privatni život.

Naswille 1

Gledaoci DIVA kanala će takođe imati prilike da uživaju u popularnim serijama kao što su: Nešvil (Nashville), Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy), Havaji 5-0 (Hawaii Five-O), Ubistva u Midsomeru (Midsomer Murders), Zakon i red: Zločinačke namere (Law & Order: Criminal Intent), Čikago u plamenu (Chicago Fire) i Gilmorove (Gilmore Girls), koje će biti prikazane tokom jeseni. Filmske premijere na jesen obuhvatiće holivudske blokbastere: Dnevnik Bridžit Džouns, Bridžit Džouns: Na ivici razuma, Notting Hill i Sve o dečaku (About A Boy).

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend