Društvo Srbija

UNIQA vilenjaci za dečiji osmeh

UNIQA već punih 9 godina ima tradiciju darivanja  pred novogodišnje praznike i upućuje donacije u različite dečje institucije širom naše zemlje. UNIQA osiguranje je i ove godine  donirala sredstva u iznosu od 500.000 dinara  institucijama za nezbrinutu decu i decu sa smetnjama u razvoju „Veternik“, „Duško Radović“ i Dečjem selu „Dr. Milorad Pavlović“ iz Sremske Kamenice za nabavku ogreva, neophodnih električnih aparata i nameštaja.

“Novogodišnji praznici su vreme za toplinu, darivanje i pažnju i drago nam je da možemo da ih učinimo lepšim mališanima širom naše zemlje.  Osmeh svakog deteta koga budemo obradovali – za nas je najveći novogodišnji poklon“, izjavila je Sonja Marić, direktorka marketinga UNIQA Osiguranja.

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika, kompanija UNIQA je odlučila da ponovo obraduje najmlađe kojima su prijateljski osmeh, briga i toplina najpotrebniji.  Tim povodom, kompanija je pokrenula akciju „UNIQA vilenjaci“ koja je okupila decu zaposlenih koji su se našli u ulozi Deda Mrazovih pomagača. Sva deca su sama pripremila i ukrasila najraznovrsnije poklone koji će obradovati mališane bez roditeljskog staranja.

Uniqa vilenjaci sa poklonima

Velika kutija sa novogodišnjim poklonima UNIQA vilenjaka se seli na Novogodišnji festival gde će, u periodu od 18. do 30. decembra na Beogradskom sajmu, svi zainteresovani mališani i građani moći da se priključe akciji i pomognu po svom izboru beogradske dečije ustanove, domove, dečije bolnice, prihvatilišta … UNIQA osiguranje kao zvanično osiguranje Deda Mraza, uz pomoć svojih vilenjaka, omogućiće da pokloni što bezbednije stignu do svakog deteta koje željno čeka novogodišnje iznenađenje.

Pozivamo vas i vaše mališane da posetite UNIQA štand na Novogodišnjem festivalu, odaberete instituciju kojoj želite da uputite donaciju, ponesete svoj poklon sa porukom, a mi ćemo se potruditi da on što pre stigne do svojih novih vlasnika!

Uniqa vilenjaci

Svako dete može da postane UNIQA vilenjak, uz malo mašte i ljubavi. Čaroliju stvaramo sami, svakog dana, dobrim delima i pažnjom koju pružamo onima kojima je najpotrebnija.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.