U Vrnjačkoj Banji se otvara prvi u nizu novih hotela

0

“ Vrnjačka Banja ove godine proslavlja veliki jubilej – 150 godina aktivnog bavljenja turizmom.  Pored velikih ulaganja u infrastrukturu mesta ( nova promenade, uređenje brda sa vodopadom, pešačke i biciklističke staze, nove turističke signalizacije, izgradnje sportskih terena….), planirano je i otvaranje novih hotela visoke kategorije “…… kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

Prvi u nizu hotela koji se otvara  je hotel „Slatina“, koji se nalazi u mirnom delu Vrnjačke Banje, u blizini istoimenog izvora mineralne vode. Ovaj, potpuno renovirani objekat će 5. aprila otvoriti vrata za goste i tako im omogućiti  da uživaju u sadržajima koje on nudi. Tokom Uskršnjih praznika gosti će moći da borave u hotelu po nižoj ceni od redovne, a cene noćenja sa doručkom ( sa popustom ) se kreću od 3.600 – 9.000 dinara.

“Hotel „Slatina“ raspolaže sa 24 komforne smeštajne jedinice koje su moderno opremljene. Pored dizajniranog loby bara, a la cart restorana, konferencijske sale i moderno opremljenog wellness centra koji će zadovoljiti ukus i potrebe i najzahtevnijih gostiju, u hotelu Slatina postoji i deo koji je namenjen najmlađim gostima kako bi im boravak bio što prijatniji i zabavniji”….kaže Vanja Trmčić, menadžer hotela i napominje ……” napravili smo mesto koje uvek treba da vas asocira na odmor i uživanje, skrovito onoliko koliko ga vi takvim učinite a dovoljno blizu noćnom životu i provodu, ako ga želite. Jer, mi smo hotel za porodične ljude „.

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend