Društvo Srbija

U humanitarnoj akciji „Crvenog krsta – Plandište” deci podeljeno preko hiljadu prazničnih paketića

U humanitarnoj akciji „Crvenog krsta – Plandište” deci je prošlog petka, tačnije 22. decembra, podeljeno preko hiljadu prazničnih paketića.

„Hvala na pozivu, drago mi je što sam deo ove akcije. Danas smo imali sjajnu ekipu! Bili smo svedoci širenja ljubavi, mira i tolerancije, uživali u dečjim pesmama i najiskrenijim zagrljajima. Mislim da je ovo pravi način da se završi radna godina. Organizatori znaju da mogu da računaju na mene jer se uvek rado priključujem sličnim stvarima, zato što izuzetno poštujem one kojima je humanitarni rad jedna od primarnih stvari u životu. Od srca svima želim srećne praznike! Svaki dan je pravi, ako planiramo da učinimo dobro delo”, rekao je kolumnista, TV voditelj i aktivista za ljudska prava Stefan Mihajlovski, koji je bio deo ekipe ove humanitarne akcije.

„Crveni krst – Plandište” organizuju ovu humanitarnu akciju dugi niz godina i sada je već tradicija opštine Plandište. U više od deset mesta vesela ekipa izmamila je deci osmeh na lice poklonima i prikladnom priredbom, koju su pripremili kao program.

(Fotofragija: Humanitarna akcija „Crvenog krsta – Plandište” – Stefan Mihajlovski, 2017)

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.