Društvo Srbija

Tempo Deda Mraz obradovao decu u Tiršovoj

Nedelju dana pred Novu godinu deca koja su hospitalizovana u Tiršovoj dobila su neočekivanog gosta. Tempo Deda Mraz došao im je u posetu sa 200 paketića punih igračaka i slatkiša i doneo im veliku jelku sa ukrasima koja će krasiti njihove zajedničke prostorije tokom praznika.

Deca su bila vrlo raspoložena za druženje sa Deda Mrazom, pisali su mu pisma na licu mesta, prisećali se kako su bili dobri ali se i nadmetali među sobom ko će se setiti više igračaka koje žele da dobiju za Novu godinu.

MAR_6361

U okviru Tempo novogodišnje turneje Deda Mraz se u devet Tempo hipermarketa širom Srbije družio se sa nekoliko hiljada dece, a na novogodišnjim trgovima u ovom lancu hipermarketa je organizovano fotografisanje i podela paketića za svu decu. Sam kraj Tempo Deda Mrazove turneje obeležila je poseta mališanima u Tiršovoj, a dan kasnije održan je koncert Pinkovih zvezdica ispred Tempo hipermarketa na Adi.

Delhaize Serbia je članica međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group, čije je sedište u Belgiji i koji je posluje na tri kontinenta: Evropa, Amerika i Azija. Delhaize Serbia posluje kroz formate Maxi supermarket, Tempo, Tempo Express i Shop&Go, a ukupna mreža broji više od 390 prodajnih objekata.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.