Društvo Telo & Duh Srbija

Dan Zaljubljenih je iza ćoška

Dan Zaljubljenih je iza ćoška, zaljubljeni se spremaju da proslave svoju ljubav i planiraju savršen sastanak za svog partnera.

Ipak postoji mnogo ljudi punih nežnosti i ljubavi koji jednostavno ne mogu da osmisle ni jedan romantičan poduhvat, a kamoli da stvore savršeno iskustvo za Dan zaljubljenih za voljenu osobu. Ako s vam trebaju ideje za sastanak koji će staviti osmeh na lice vašem partneru i istopiti njihovo srce, onda jednostavno nastavite da čitate, Sledi lista izbora, od klasika, preko onih zabavnih do potpuno nekonvencionalnih.

Filmski maraton sa chick flicks

Ovo su oni filmovi na koje su muškarci prevrnuli očima svaki put kad je žena htela da ih gleda u bioskopu. Sada joj priredite maraton istih u kome ćete zapravo učestvovati i ne gunđati. Dodajte poneku jagodu, malo šlaga i šampanjca i do kraja večeri će vas gledati zaljubljeno sa zvezdicama u očima.

Kuvajte za svog voljenog

Istražite dobre recepte za romantičnu večeru za dvoje, nabavite prave sastojke i pripremite nekoliko probnih obroka kako biste bili sigurni da je vaša prezentacija vrhunska. Kuvanje iziskuje pripremu, pažnju i vreme i vaš partner će definitivno ceniti vaš gest. Posebno ako ste posebno slušali i zapamtili koju hranu voli.

Rekreirajte svoj prvi sastanak

Visoko na skali romantičnih gestova, ovakav sastanak će garantovano impresionirati vašeg partnera. Zahteva dobru memoriju i malo rada kako bi bio baš kako terba, ali vredi. Prošetajte se ulicama gde ste se prvi put poljubili i popite piće u onom kafiću gde ste sedeli kada ste se videli prvi put. Slobodno ubacite i neki romantični poklon.

Provedite dan u streljani

Kad ste ovo pročitali verovatno ste se štrecnuli, ali što da ne, diže adrenalin, neobično je i nesvakidašnje.

Romantični beg u planine

Za one koji traže da malo promene scenario i pobegnu iz grada, nema ništa lepše od mirnog romantičnog vikenda u planinama. Postoji puno zabavnih aktivnosti koje mogu da vam ispune dan, a ona najslađa, ušuškavanje pred kaminom je zagarantovana.

Opuštajuć dan u spa centru

Počastite svoje telo i um relaksirajućim danom u spa centru. Vi i vaš partner će te se osećati osveženo, opušteno i seksi. Savršen sastanak za parove koji nemaju priliku da provode toliko vremena zajedno.

Putovanje kroz vašu vezu

Ovo je super za parove koji su dugo zajedno. Prikupite sve suvenire iz vaše veze na jedno mesto, poređajte ih hronološki, propratite fotografijama i ako imate vremena i želite da idete korak dalje propratite čak i malim filmićem ili prezentacijom.

Plešite

Ne mislim u klubu, već neki malo intimniji, prisniji ples. Pokušajte sa časom tanga ili salse u malo opuštenijem orkuženju.

Karaoke

Izaberite najblesavije pesme i pevajte na sav glas celu noć. Smejaćete se kao ludi, super se provesti, definitivno zbližiti i sigurno napraviti prelepu uspomenu.

Izadjite sa drugim parovima

Prilika da u društvu proslavite ljubav. Takođe ovaj dejt je na neki način spajanje lepog i korisnog, konačno ćete se videti sa onim prijateljima sa kojima nikako niste uspevali, imati svog partnera pored sebe i romantičan izlazak. Koktel veče je dobra ideja.

Napravite rezervacije u ekskluzivnom restoranu

I za kraj jedan klasik. REstoran u koji ste vaš partner i vi oduvek hteli da idete, ali odlagali jer je verovatno malo skuplji. Sad je pravi trenutak i proslava vaše ljubavi idealna prilika da izadjete malo iz zone udobnosti kako biste je proslavili.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.