Tech

Rezervišite novi Huawei MateBook X laptop

  • October 23, 2020
  • 2 min read
  • 75 Views
Rezervišite novi Huawei MateBook X laptop

Vodeći Huawei laptop od danas je dostupan za rezervacije, a najbrže kupce očekuju vredni pokloni

Kompanija Huawei ove godine je hrabro zakoračila na domaće tržište laptop računara. Od predstavljanja prvih modela, MateBook računari osvojili su brojne simpatije ljubitelja brenda. 

Od danas, u Srbiji je za rezervaciju dostupan najnoviji vodeći Huawei laptop – MateBook X. U periodu do 3. novembra, najbrže kupce uz laptop očekuju FreeBuds 3 bežične slušalice, ranac za laptop i servisni paket. 

*Servisni paket podrazumeva:

1) Besplatnu uslugu“Od vrata do vrata”. Uređaj će ispred vaših vrata preuzimati kurir, koji će ih odneti u servisni centar a zatim i vratiti.

2) Besplatnu pomoć prilikom nadogradnje hard diska u garantnom periodu.

3) Registracijom na Huawei Forum uz vaš Huawei ID preuzimate Huawei Forum bodove, koje možete koristiti za napredovanje u zajednici ili ih zameniti za poklon do kraja godine ili do isteka zaliha.

Novi MateBook X dolazi sa moćnim performansama i minimalističkim dizajnom. Njegove dimenzije čine ga kompaktnim i pogodnim za svakodnevno korišćenje, na bilo kojem mestu. Težak je svega 1 kg, a kada se na to doda kapacitet baterije od 42 Wh, možete neometano uživati u korišćenju tokom celog dana.

Laptop je na našem tržištu dostupan u dve boje – Silver Frost i Forest Green. Izrađen od legura aluminijuma i magnezijuma, poseduje jedinstven sjaj koji dodaje dozu nežnosti i misterije u svaku od dve dostupne boje.

MateBook X pokreće Intel i5 procesor desete generacije, uz koji će obavljanje radnih zadataka, ali i uživanje u filmovima, muzici i video igrama biti potpuno neometano i lakše nego ikada.Istražite više o novom Huawei MateBook X Pro na zvaničnom Huawei Srbija web sajtu: https://consumer.huawei.com/rs/laptops/matebook-x-2020

Podeli ovaj tekst:
About Author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.