Tech

Nove Huawei bežične slušalice

 • April 5, 2021
 • 5 min read
 • 61 Views
Nove Huawei bežične slušalice

Beskompromsni kvalitet u sinergiji sa pristupačnom cenom nalaze se u srži novih Huawei FreeBuds 4i bežičnih slušalica, koje su od danas dostupne na domaćem tržištu. Po ekskluzivnoj ceni od 9,500 dinara, sutra će tokom prve Huawei Live promocije na zvaničnoj Facebook stranici Huaweishop.rs ljubitelji brenda moći da kupe nove FreeBuds 4i slušalice modernog dizajna i unapređenih funkcija.

Dizajn inspirisan prirodom

Ovalni i kompaktni dizajn Huawei FreeBuds 4i inspirisan je svetski poznatom plažom od crnog peska na Islandu. Dostupne su u bojama Ceramic White i Carbon Crystal Black. Njihova kutija, koja je istovremeno i kućište za punjenje dizajnirana je tako da savršeno staje u dlan, a sam oblik slušalica kreiran je tako da budu izuzetno udobne prilikom višečasovnog korišćenja. Dizajneri kompanije Huawei imali su za cilj da kreiraju slušalice za aktivne i energične korisnike, omogućavajući im vrhunsko iskustvo u svim životnim scenarijima. Zahvaljujući naprednoj Huawei audio tehnologiji, FreeBuds 4i pružaju netaknuti audio kvalitet bilo kada i bilo gde.

Huawei FreeBuds 4i – Black

Omiljena muzika, po ceo dan!

Trajanje baterije je ključno za korisnike. Huawei FreeBuds 4i poseduju bateriju velikog kapaciteta, omogućavajući audio reprodukciju do čak 10 sati.

Kada je opcija Aktivne redukcije šuma (eng. ANC) uključena, Huawei FreeBuds 4i nude 10 sati neprekidne reprodukcije muzike ili 6,5 sati trajanja baterije tokom prilikom poziva. U kombinaciji sa kućištem za punjenje omogućavaju 22 sata reprodukcije muzike ili 14 sati rada prilikom korišćenja za glasovne pozive. Ako je Aktivna redukcija šuma uključena, slušalice omogućavaju 7,5 sati neprekidne reprodukcije muzike i 5,5 sati glasovnog poziva. Štaviše, vodeća tehnologija brzog punjenja pruža 4 sata uživanja u zvuku za samo 10 minuta punjenja, tako da korisnici ne moraju da brinu o nivou baterije gde god se nalazili.

Slušajte samo ono što želite

Huawei FreeBuds 4i detektuju ambijentalnu buku kroz mikrofone i generišu obrnuti zvučni talas kako bi redukovale šum. Algoritami za redukciju šuma identifikuju tipične bučne scenarije kao što su glasan javni prevoz, železnička stanica, kancelarija ili ljudski glas za optimizaciju Aktivne redukcije šuma, pružajući korisnicima efikasno iskustvo slušanja.

FreeBuds 4i takođe poseduju Awareness Mode, odnosno režim svesnosti, omogućavajući korisnicima da čuju okolinu bez skidanja slušalica. Jednostavnim pritiskom i držanjem slušalice, Huawei FreeBuds 4i će se automatski prebaciti između Awareness režima i Aktivne redukcije šuma.

Da bi smanjio smetnje iz buke u okruženju tokom poziva, HUAVEI FreeBuds 4i usvaja tri tehnologije protiv ometanja da bi poboljšao kvalitet poziva. Ekskluzivna tehnologija oblikovanja zraka omogućava mikrofonima da tačno pokupe glas korisnika, dual-mic sistem dolazi sa prorezanim kanalom za efikasno smanjenje buke vetra na otvorenom, a tehnologija smanjenja šuma AI filtrira dodatnu buku. 

Lako povezivanje sa svim uređajima

Huawei FreeBuds 4i se jednostavno povezuju sa svim pametnim telefonima koji rade na iOS i Android operativnim sistemima kako bi korisnici različitih proizvođača telefona imali podjednako kvalitetno iskustvo slušanja. Sve Huawei FreeBuds slušalice, uključujući Huawei FreeBuds 4i, kompatibilne su sa svim operativnim sistemima.

Pored netaknutog kvaliteta zvuka i mogućnosti povezivanja, Huawei FreeBuds 4i pružaju i izvrsno iskustvo interakcije. Korisnici mogu lako da kontrolišu reprodukciju muzike, glasovni poziv i aktiviraju različite opcije jednostavnim  pritiskom na slušalicu. Prilikom uparivanja informacije o bateriji slušalica i futrole mogu se videti na ekranu telefona.

FreeBuds 4i i drugi Huawei uređaji po specijalnoj ceni

Nove Huawei FreeBuds 4i će tokom ekskluzivne Huawei Live promocije, na zvaničnoj Facebook stranici Huaweishop.rs u utorak 6. aprila u 18 časova biti dostupne po ceni od 9,499 dinara. Prva Huawei live promocija jedinstvena je prilika da saznate kako da pojedine Huawei uređaje nabavite po znatno povoljnijoj ceni. Među proizvodima koji su deo specijalne ponude nalaze se:

 • Huawei MatePad – Snižen sa 29,999 dinara na 21,999 dinara.
 • Huawei MatePad T8 – Snižen sa 14,999 dinara na 8,999 dinara.
 • Huawei P Smart 2021 Snižen sa 24,999 dinara na 18,999 dinara.
 • Huawei MateBook X i na poklon CD20 miš i  Huawei ranac za laptop – Snižen sa 179,999 dinara na 134,999 dinara.
 • Huawei MateBook X Pro i na poklon dobijaju CD20 miš i  Huawei ranac za laptop – Snižen sa 255,999 dinara na 189,999 dinara.
 • Huawei Watch GT 2 Pro Snižen sa 43,999 dinara na 34,999 dinara.
 • Huawei Watch GT Snižen sa 13,999 dinara na 12,499 dinara.
 • Huawei FreeBuds Pro Snižene sa 26,999 dinara na 21,999 dinara
 • Huawei FreeBuds 4i Snižene sa 10,999 dinara na 9,499 dinara.
 • Huawei AX3 dual Snižen sa 14,999 dinara na 7,999 dinara.
 • Huawei WS5200 – Snižen sa 7,999 dinara na 5,999 dinara.

 

Posebno primamljiva ponuda, idealna za one koji žele da se ponove kako mobilnim telefonom, tako i nosivim uređajem, jeste mogućnost njihove objedinjene kupovine. Ova opcija dostupna je za:

 • Huawei P40 Lite i Huawei Watch Fit – Po ceni od 32,998 dinara.
 • Huawei Y6P i Huawei Band 4 – Po ceni od 18,000 dinara.

 

Istražite prvu Huawei online Live Sale promociju na: https://www.facebook.com/Huaweishop.rs. 

Podeli ovaj tekst:
About Author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.