Tech

Brz i moćan: Upoznajte novog saveznika za savršeno glatku odjeću bez nabora

marina.djarmati.ka@gmail.com'
  • May 24, 2021
  • 2 min read
  • 88 Views
Brz i moćan: Upoznajte novog saveznika za savršeno glatku odjeću bez nabora

Glačanje odjeće je sigurno najomraženiji kućni posao. Ako ga  već morate obavljati onda si ga barem maksimalno olakšajte uz vrhunski generator pare Tefal GV9560.

Ovaj snažni generator pare omogućuje kraće vrijeme potrebno za glačanje i vrhunsku učinkovitost kombiniranjem nove tehnologije bojlera visokog pritiska  s kontinuiranim izlazom pare do 150 g u minuti, dok intenzivna snaga udara pare od 580 g u minuti rješava čak i najtvrdokornije nabore.

Ekskluzivni sustav dvostruke zaštite omogućuje bezbrižno glačanje budući da sustav za zaštitu od kapanja čuva odjeću od mrlja, a sustav protiv kamenca osigurava dugotrajne performanse. Intuitivna kontrolna ploča za savršene rezultate nudi pet postavki pare i temperature za svaku pojedinu vrstu tkanine.

Sa širokim izborom poboljšanih karakteristika, Pro Express Ultimate pruža vrhunsku učinkovitost zahvaljujući pari visokog pritiska. Nova tehnologija bojlera visokog pritiska od čak 7,7 bara pruža savršene rezultate i može se koristiti prema profesionalnim standardima za kraće vremensko razdoblje glačanja. Kontinuirano ispuštanje pare od 150 g u minuti pritiska daje savršene rezultate glačanja, a izuzetno lako uklanjanje i nabore. Intenzivno pojačanje pare od 580 g u minuti služi za rješavanje i najtvrdokornijih nabora i idealno je za glačanje debljih tkanina.

Nova Durilium AirGlide tehnologija podnice osigurava najbolju kliznost za brzo i lako glačanje s 33% boljom kliznošću i dugotrajnim performansama. Katalitička obloga Autoclean pomaže da vaša podnica ostane bez mrlja i u savršenom stanju uz optimalnu difuziju pare za glačanje visoke učinkovitosti.

Zahvaljujući odvojivom spremniku za vodu od čak 1,9 L, voda se može napuniti u bilo koje vrijeme tijekom glačanja. Njegov sigurnosni sustav omogućava jednostavno i sigurno prenošenja i odlaganja.

Podeli ovaj tekst:
marina.djarmati.ka@gmail.com'
About Author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.