TakoLako Shop dobitnik e-Trustmark oznake poverenja

0

Tako Lako ShopNajveća online prodavnica u Srbiji TakoLako Shop, koja posluje u sastavu Nelt Grupe, zvanično je stekla e-Trustmark oznaku poverenja, što ukazuje da se ovom portalu može verovati kada je reč o online kupovini i isporuci roba. e-Trustmark  oznaka prepoznaje posvećenost i trud koji su Nelt Grupa i TakoLako Shop uložili da bi postigli visoke standarde etičkog ponašanja u komunikaciji sa potrošačima i rezultat je rigoroznog procesa evalucije poslovanja od strane relevantnih stručnjaka u oblasti elektronske trgovine. Ovu oznaku, koju dodeljuje projekat „Razvoj elektronskog poslovanja“ a finansira ga Evropska unija, koriste Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i Ministarstvo privrede Republike Srbije.

Marko Ilić, menadžer operacija Tako Lako Shop

Marko Ilić, menadžer operacija Tako Lako Shop

Cilj projekta „Razvoj elektronskog poslovanja“ je povećanje konkurentnosti kroz jačanje privatnog sektora, uz poseban naglasak na mala i srednja preduzeća. Kreiranje sistema sertifikacije e-Trustmark predstavlja direktnu podršku i podsticaj za učešće u elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju kako za preduzeća, tako i za stanovništvo, odnosno potrošače.

„Ova oznaka poverenja je potvrda da se razvijamo u dobrom smeru. Pored široke i povoljne ponude TakoLako šopa, na prvom mestu je uvek vrednost, koju želimo da gradimo zajedno sa našim kupcima.“ izjavio je Marko Ilić, menadžer operacija TakoLako Shop.

TakoLako Shop posluje u sastavu Nelt Grupe od 2015. godine a kupcima nudi pouzdanu uslugu i najširi asortiman proizvoda po najboljim cenama, uz stalne sezonske i taktičke akcije. Ono što TakoLako Shop čini jedinstvenim u Srbiji je saradnja sa maloprodajnim lancem Corner Shop, koja omogućava potrošačima besplatne isporuke u svim Corner Shop objektima širom zemlje.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend