Takmičenje najboljih plesnih parova u TC Delta City

0

Posetioci TC Delta City imaće priliku da uživaju u velikom plesnom takmičenju u atrijumu, u četvrtak, 16. marta, od 19 sati, u okviru koga će nastupiti najbolji domaći plesni parovi u dve kategorije – latino i standard plesovi.

Posetioci Delta Cityja imaće priliku da vide neke od najboljih domaćih plesnih parova kako se u sjajnom ambijentu u atrijumu Delta City-ja nadmeću za titulu i vredne nagrade, ali i aplauze posetilaca.

U prvom delu programa 12 parova predstaviće se latino plesovima kao što su Samba, Cha-cha-cha, Rumba, Paso Doble i Jive, dok će se u finalu takmičenja naći 6 najboljih parova u okviru koga će igrati standardne plesove – Bečki i Engleski valcer, Tango, Slow fox i Quickstep. Na kraju večeri videćemo i šest najboljih parova u kategoriji latino-američkih plesova u finalnom takmičenju

Na takmičenju će učestvovati plesne škole iz cele zemlje, a svi takmičari su članovi Plesnog saveza Srbije i učesnici brojnih međunarodnih takmičenja, a ocenjivaće ih renomirane domaće sudije.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend