Društvo Srbija

Tajne avanture kućnih ljubimaca i novi pokloni u Happy Meal obrocima

U McDonald’s restoranu na Terazijama održana je konferencija za štampu na kojoj je najavljeno premijerno prikazivanje filma „Tajne avanture kućnih ljubimaca“ i figurice sa likovima iz filma koje se dobijaju uz HAPPY MEAL obroke.

Illumination Entertainment i Universal Pictures sarađuju po peti put i predstavljaju nam film „Tajne avanture kućnih ljubimaca“ (The Secret Life of Pets), komediju koja prati dogodovštine naših mezimaca kada odemo u školu ili na posao.

Pravi život jedne užurbane stambene zgrade na Menhetnu počinje kada ekipa na dve noge ode na posao ili u školu. Tada ljubimci s različitim prugama, krznima i perjem počinju svoju osmočasovnu rutinu: druže se jedni s drugima, prepričavaju dogodovštine s njihovim vlasnicima, nabacuju neodoljiv izgled da bi dobili bolje grickalice i gledaju kanal Animal Planet kao da je reč o rijaliti programu.

Glavni pas u zgradi, Maks, oštroumni terijer spasen sa ulice koji je ubeđen da je središte univerzuma njegove vlasnice Kejti, doživljava da mu se život okrene naglavačke kada ona kući dovede Djuka, aljkavog i ogromnog mešanca bez trunke znanja o ponašanju prema drugima. Kada se ovaj neočekivani dvojac nađe na opasnim ulicama Njujorka, moraju različitosti da stave na stranu i ujedine se protiv pufnastog, ali prepredenog, zeke po imenu Grudvica, koji gradi vojsku ljubimaca koje su napustili njihovi vlasnici i želi da se osveti čovečanstvu… i sve to pre no što se Kejti vrati kući za večeru.

Uz svaki kupljeni HAPPY MEAL obrok najmlađe će obradovati jedna od osam igračaka inspirisanih ovim animiranim filmom. Igračke su izuzetno simpatične plišane figurice glavnih junaka čije tajne avanture pratimo u filmu. Svaka od njih ima karakterističan izgled i izrađena je od materijala koji oslikava njihove posebne karaktere, pa tako svaka figurica pruža različit osećaj pod prstima.

Film se prikazuje pretpremijerno od 4. avgusta u odabranim bioskopima, dok će na redovnim repertoarima biti od 11. avgusta 2016. Happy Meal igračke biće dostupne u McDonald’s restoranima od 12. avgusta.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.