Društvo Srbija

Svi pričaju o prvom „tajnom koncertu“ na kome je predstavljena ova velika inovacija!

Spektakularnim „tajnim koncertom“ na kome su nastupili Lepa Brena, Marija Šerifović i Toni Cetinski domaćoj javnosti predstavljen je novi glo 2.0 uređaj za zagrevanje duvana u roze i zlatnoj boji, kao i luksuzna limitirana serija u crnoj boji.

Dugo iščekivana premijera novog koncepta „glo Secret concert“ okupila je više od 200 odabranih ličnosti među kojima su se našli Jovana Joksimović, Ivan Ivanović, Dragan Bjelogrlić, Biljana Tipsarević, Olivera Kovačević, Slaven Došlo, Nataša Miljković, Minja Miletić, Andrija Kuzmanović i mnogi drugi.

Prvi „tajni koncert“ otpočeo je nastupom Marije Šerifović koja je publiku zabavila izvođenjem nekih od svojih najvećih hitova poput „Deo prošlosti“, „Pametna i luda“, „Čuvam se“, dok je nastup završila „Molitvom“. Nakon duže pauze, beogradsku publiku oduševio je i Toni Cetinski sjajnom interpretacijom i energijom, dok je nakon njega sve prisutne iznenadio šou Lepe Brene koji je trajao do duboko u noć. „Srećna žena“, „Uđi slobodno“, „Poželi sreću drugima“ – bile su samo neke od pesama koje je publika horski pevala zajedno sa Brenom.

Glo druge generacije poseduje elegantan, premijum dizajn, kao i intezivnije boje, uz dobro poznate performanse – ne stvara dim, pepeo i značajno smanjuje količinu neprijatnog mirisa na koži, kosi, odeći, kao i u zatvorenim prostorima u kojima se koristi.

Pre samo četiri meseca predstavili smo glo u Srbiji, kao prvoj zemlji u regionu, i veoma smo zadovoljni dosadašnjim reakcijama potrošača. Kako bismo zadovoljili njihov sofisticirani ukus, pred nama je estetski unapređena verzija uređaja koja predstavlja korak dalje ka onom što želimo da ponudimo našim konzumentima”, rekao je Sotiris Kostouros, generalni direktor kompanije British American Tobacco za Srbiju i Crnu Goru.

Ključna prednost uređaja glo nalazi se u jednostavnosti i lakoći njegove upotrebe – upravlja se na samo jedan klik, uz jedno punjenje baterije koje omogućava čak 30 uzastopnih konzumacija.

Zahvaljujući sjajnim reakcijama prisutnih, nova „glo Secret Concert“ platforma i tokom sledeće godine okupljaće odabrane zvanice na nastupima iznenađenja velikih muzičkih zvezda, koji će biti praćeni i drugim inovacijama iz kompanije British American Tobacco.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.