Društvo Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Srpski AQOS automobili privlače svetsku pažnju!

Aqos Technologies je kompanija koja će biti uključena u međunarodno tržište visoko-tehnoloških proizvoda. Aqos Technologies je osnovan da bi formalizovao dugogodišnje istraživanje u oblasti dizajna, posedujući veliko znanje o tradiciji i filozofiji gradnje automobila  i pridružujući tome velika individualna iskustva, znanja i posvećenost članova tima.

Aqos 25
Aqos 25

Kompanija je rezultat rada grupe nezavisnih iskusnih profesionalaca iz različitih oblasti: projektovanja, inženjeringa, tehnologije, arhitekture, itd. Glavna preokupacija kompanije je istraživanje u svim aspektima auto industrije, dizajn inovativnih delova automobila i dizajn (proizvodnja) visoko performantnih sportskih automobila.

Aqos Vale 45
Aqos Vale 45

Nakon velikog truda i rada koji smo uložili u dostizanje vrhunskih performansi u izradi i dizajnu automobila, sa zadovoljstvom možemo da vas obavestimo da smo zaokružili našu gamu automobila i ovim putem vam predstavljamo našu liniju AQOS automobila, namenjenih savremenom čoveku sa početka 21. veka. Naša gama obuhvata prvih šest modela, koji su reprezenti u svojim kategorijama automobilske industrije. Popularno smo ih nazvali The B(R)AND, aludirajući na harmoniju benda koju oni sami po sebi predstavljaju, kako bi jasno poslali poruku da je naš Aqos brand zaokružio prvo poglavlje dizajna i pravca kompanije.

Aqos Zulu 60
Aqos Zulu 60

Modeli AQOS predstavljaju jasno definisane pravce razvoja naše kompanije i nude novo iskustvo u pogledu dizajna i krajnjih performansi automobilske industrije, pa imamo tendenciju da već započete pregovore sa salonom automobila u Ženevi privedemo do momenta kako bi se ta želja i ostvarila. Potencijalan nastup na salonu automobila samo je trenutak kada bi šira javnost dobila priliku da nas upozna, a sve više smo prepoznati kao brand koji je pomerio granicu u samom dizajnu, pa se stručna javnost uveliko interesuje za naše modele i tehnologiju koja će biti sastavni deo svakog automobila.

Aqos Javier sport
Aqos Javier sport

Suština stvaranja novog AQOS brenda  se zasniva na pretpostavci da samo potpuno nov koncept i pristup mogu odgovoriti izazovima novog vremena. Ulazni parametri uspostavljanja i pozicioniranja nove ideologije gradnje automobila moraju biti redefinisani.

Aqos Fastback Four Door
Aqos Fastback Four Door

AQOS Technologies pristupa dizajnu kao  sredstvu artikulacije konstrukcionih, mehaničkih, aerodinamičkih, ergonomskih, tehnoloških, filozofskih i ekonomskih aspekata automobila.

Aqos Peja 4XL Off Road
Aqos Peja 4XL Off Road

Aqos automobile možete pratiti na Twitter-u i Facebook-u.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.