Društvo Srbija

Sportska oprema za fudbalski klub iz Bukovca

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je Fudbalski klub „Fruškogorski partizan“ iz Bukovca i tom prilikom deci koja treniraju u tom klubu uručio sportsku opremu koju je obezbedila kompanija „Aleksandar“ iz Novog Sada.

fruskogorski partizan dodela opreme 28avgust
– Drago mi je da smo danas, doniranjem sportske opreme, bar u maloj meri pomogli funkcionisanje kluba „Fruškogorski partizan“ u Bukovcu i zahvaljujem se kompaniji „Aleksandar“ sa sedištem u našem gradu koja je pokazala društvenu odgovornost učestvujući u ovoj akciji. Ovaj klub, koji funkcioniše gotovo sedam decenija, suočava se sa teškom materijalnom situacijom, a s obzirom na to da su budžetska sredstva kluba limitirana i nedovoljna, prijatelji i donatori su u pravom trenutku izašli u susret njihovim potrebama. Oprema je uručena, kako mlađim kategorijama igrača, tako i za prvi tim, a odlučili smo da pomoć bude usmerena baš u prigradski deo Novog Sada, kako bismo pokazali ravnopravan odnos prema stanovnicima svih delova grada. Nadam se da će se u Bukovcu igrati dobar fudbal i da će što više dece biti na terenu, jer se tu stiču prave vrednosti – rekao je gradonačelnik Vučević i dodao da je ovo ujedno i poziv drugim društveno odgovornim kompanijama da pomognu ovom, ali i drugim klubovima.

Klub zbog teške materijalne situacije nije imao sredstva za opremu za igrače, a donirani su im dresovi, šuškavci, lopte i kopačke. Direktor FK „Fruškogorski partizan“ Zoran Sladojević se zahvalio Gradu Novom Sadu i kompaniji „Aleksandar“ i rekao da je ta pomoć od nemerljivog značaja u ovom momentu za klub, koji sledeće godine proslavlja čak 70 godina postojanja.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje