Uzbudljiv timski fitnes izazov za najbrže i najspretnije

0

U okviru kampanje BE MORE HUMAN, Reebok poziva na potpuno drugačiji „X-CHALLENGE“ trening – uzbudljiv timski fitnes izazov za najbrže i najspretnije koji će se održati u nedelju 18. septembra.

photo_aleksandar_dmitrovic_0001_retouch

Tačno u 12h sa Kalemegdana (Park kod Pobednika, Gornji grad, Sahat kula) počeće nesvakidašnje takmičenje 24 tima, sa po 5 članova, koji će od punkta do punkta morati da budu ne samo brzi, već i da pokažu koliko su jaki, snalažljivi, spretni i timski organizovani u rešavanju brojnih izazova. Svi članovi pobedničkog tima osvajaju ZPUMP Fusion 2.5 patike i Reebok rančeve, a i drugi i treći tim očekuju nagrade.

Tokom dvočasovnog izazova učesnike očekuje nesvakidašnje fitnes iskustvo, ali i neverovatna zabava, jer će se na stazi suočiti sa više od 10 uzbudljivih zadataka koje je neophodno savladati u što kraćem roku.

photo_aleksandar_dmitrovic_0013_retouch

Na početku takmičenja, svaki tim dobija mapu izazova i bira kojim redosledom će ih rešavati. Već od prvog punkta sve učesnike očekuju izazovi mentalnog, fizičkog i timskog karaktera, što ujedno predstavlja i simboliku Reebok Delta logotipa i njegovog trojstva. Na poslednjoj stanici tim koji bude zbrajanjem imao najviše poena Đak Sport će nagraditi Reebok poklonima.

Učešće je besplatno, a svi koji imaju hrabrosti da prihvate novi Reebok izazov mogu se prijaviti putem linka http://www.reebok.rs/clanci/cetvrti-reebok-x-challenge-trening/ .

#ReebokXchallenge

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend