Prvi „skejt“ park u Leskovcu

0

Zaljubljenici u skejtove, rolere i bicikle imaće priliku da svoje trikove uvežbavaju i prikazuju u još jednomskejtparku u Srbiji.

Naime, u toku ove nedelje počeće sa izgradnjom prvi skejt park u Leskovcu. Ovaj park biće izgrađen u naselju Dubočica, u ulici Majora Tepića, a vreme planirano za izgradnju ovog projekta je tridesetak dana. „Skejt park je namenjen, kako amaterima, tako i profesionalcima ovih vrsta sporta.

U Srbiji je do sada izgrađeno nekoliko skejt parkova od kojih je najveći i najpoznatiji skejt park u Pančevu (otvoren 2013. godine, a prostire se na 2.200 kvadratnih metara).

(Fotografija: Wikimedia)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend