Sport

Pol Pogba spreman da osvoji prvi veliki trofej sa Francuskom

Jedan od najuzbudljivijih fudbalera današnjice, Pol Pogba, zvezda je najnovijeg adidas „First Never Follows“ filma koji je predstavljen pred prvu utakmicu njegove zemlje na UEFA EURO 2016TM. Pogba je punio naslove medija na terenu i van njega u svom usponu ka zvezdama, i nada se da će na domaćem terenu voditi svoju zemlju ka slavi.

Pogba_PR_FNF_03

Narator filma je mladi fudbalski fan koji na malom, lokalnom terenu pokušava da ponovi udarac koji je Pogbin zaštitni znak. Film odaje počast njegovom jedinstvenom stilu, drugačijim frizurama, zanimljivim proslavama golova, pa čak i haštagu #pogboom. Mladim fanovima širom sveta Pogba je pokazao da nije važno šta radiš, nego kako to radiš. U filmu on nosi nove ACE 16+ PURECONTROL kopačke, koje će nositi i na UEFA EURO 2016TM gde će pokušati da osvoji prvo veliko takmičenje za svoju zemlju.

Pogba_PR_FNF_15

Pred utakmicu koja će otvoriti  UEFA Euro 2016 TM, Pol Pogba je izjavio: „Uvek težim da budem lider – tako što ću biti prvi u svemu što radim, na terenu i van njega. Od toga da budem prvi koji će pokazati nove veštine do toga da budem prvi koji će imati novi stil. Biti prvi je ono što me inspiriše i vodi ka tome da stvaram momente koje će svi pamtiti.“

Pogba_PR_FNF_02

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.