Sport Srbija

Partizan Reba poklanja besplatnu školu košarke tokom avgusta

Škola košarke Partizan Reba poklanja besplatne treninge deci do 31.avgusta. Deca rođena 2012-te i starija mogu već sada da se prijave za školu košarke koja nosi ime legendarnog trenera crno-belih.
Polaznici škole Partizan Reba treninge imaju tri puta nedeljno – ponedeljkom, sredom i petkom, od 19 časova u Šumicama (na terenima iznad Splitske ulice), a svi roditelji za više informacija mogu kontaktirati trenera Nikolu Radulovića na brojeve telefona 064 266 94 77 i 063 78 21 800.
U školi košarke Partizan Reba počeo je i upis dece za predstojeću sezonu
Već 23 godine škola Partizan Reba (http://www.reba.rs/bavi se obukom i treniranjem mladih sportista, gde dobijaju znanje o osnovama igre i imaju mogućnost napredovanja kroz učešće u mini basket ligi, region ligi i takmičenjima i velikim brojem turnira.
Trenerski kadar je mlad, ambiciozan i izuzetno kvalitetan. Pored osnovnih aktivnosti, posebno se obraća pažnja na opšte sportsko obrazovanje i sportski duh članova, te se aktivnosti šire i na posete utakmicama i sportskim događanjima, pripremama, kao i učestvovanja na mnogobrojnim turnirima.
Cilj jedne od Partizanovih škola košarke, koja je dobila ime po najtrofejnijem sportskom treneru crno-belih na prostorima bivše Jugoslavije, legendi domaće i internacionalne košarke, Borislavu Rebi Ćorkoviću, je da doprinese razvoju i poboljšanju kvaliteta košarkaške igre na ovim prostorima.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.