Sport Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

„Pab 23“ časti za svaki primljen gol Albanaca!

Iako „orlovi“ ne učestvuju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, vlasnik paba Paba 23 na Vračaru aktivno je uključio naše navijače u dešavanja na velikom fudbalskom spektaklu.

Srpskom inatu, humoru i dovitljivosti nema kraja.

Kako bi animirao što više ljubitelja fudbala, ali i pivopija, i kako bi napunio svoj lokal tokom praćenja utakmica na TV, Marko Raić (29) je napravio dosad neviđenu akciju u kojoj će posetioce Paba 23 kuća častiti turom pića – za svaki primljeni gol reprezentacije Albanije na EVRO 2016!

Napiću ceo komšiluk ako Rusi osvoje EP!
Osim što priželjkuje kiks Albanaca, Marko Raić na Evropskom prvenstvu navija za Ruse.
„Ako naša braća osvoje šampionsku titulu častićemo pivom ceo komšiluk. I to sedam dana zaredom! Izdržao bih nekako taj finansijski udar, uostalom digao bih i kredit ako zatreba“, kaže Marko.

Pab 23, Kajmakčalanska, Vračar, Beograd

„Ne mrzimo nikoga, ali Albancima ne možemo da zaboravimo izazivanje haosa sa dronom koji nas je na meču u Humskoj u najvećoj meri ostavio bez Evropskog prvenstva. Ovo je naša mala osveta, pa neka im Francuzi napune mrežu do vrha, po cenu da bankrotiramo zbog čašćavanja pivom posetioce našeg paba. Želimo da praćenje TV prenosa učinimo zanimljivijim. Naših nema na EP, ali će konobari služiti mušterije u dresovima srpske reprezentacije, verujem da ćemo se svi ludo zabaviti. Večeras ćemo navijati uz ‘Viva France!'“, uz osmeh je uzviknuo vlasnik Marko Raić, koji uz sebe već ima armiju navijača, drugara iz kraja, koji su po običaju najglasniji tokom mečeva na Evropskom prvenstvu.

Prva prilika za sve pivopije da nazdrave za „dž“ biće večeras kada se u grupi A u meču 2. kola sastaju Francuska i Albanija.

(Izvor: Alo.rs/Autor: L.Dumeljić)  

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.