Sport Bosna i Hercegovina

Novi adidas dres za Zmajeve Bosne i Hercegovine

adidas je kreirao nove dresove Nogomentnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, u kojima će reprezentativci premijerno igrati na utakmicama baraža za EURO 2016 u Francuskoj.

Već 13. novembra u Zenici dočekuju Republiku Irsku i ovom prilikom nosiće plave dresove sa tri žute crte. Revanš je zakazan za 16. novembar u Dablinu, kada će prvi put biti prikazan gostujući dres.

adidas dres FS BIH (1)

Na dresovima su zastupljene boje koje tradicionalno predstavljaju Bosnu i Hercegovinu, a climacool tehnologija igračima obezbjeđuje neophodnu ventilaciju i hlađenje tokom igre.

Ovo nije prvi put da adidas sarađuje sa bosanskim reprezentativcima. Prethodne sezone adidas je prvi put kreirao zvanične dresove Nogomentnog/Fudbalskog saveza BIH, a veza sa BiH fudbalom dodatno je bila osnažena sponzorskim ugovorima sa najpoznatijim igračima kao što su Edin Džeko, Miralem Pjanić i Senad Lulić.

Novi dresovi Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine biće dostupni širom svijeta u adidasovim maloprodajnim objektima, kod partnerskih prodavaca ili putem sajta www.adidas.com/worldcup. Priključite se adidasovom razgovoru o fudbalu na adresi www.facebook.com/adidasfootball  ili Twitter-u: @adidasfootball #allin or nothing.

Više informacija za medije na adresi:

http://news.adidas.com/GLOBAL/PERFORMANCE/FOOTBALL

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.