Sport

NBA LEAGUE PASS propusnica dostupna za Eurosport

Eurosport rasplamsava strasti fanova košarke u Srbiji omogućujući im jedinstvenu priliku da isprate svako zakucavanje najvećeg i najboljeg košarkaškog takmičenja, zahvaljujući dostupnosti “NBA LEAGUE PASS” propusnice – nove pretplate za Eurosport Player servis.

Oklahoma City Thunder v Phoenix Suns

Uz dobre partije Bobana Marjanovića i Nikole Jokića u severnoameričkoj ligi, ovaj paket će omogućiti prenose uživo i prenose na zahtev svake igre sezone uključujući i ovonedeljne NBA All-Star utakmice, playoff razigravanja i finalne utakmice. Pretplatnici mogu uživati i  u  drugim sportskim akcijama sa Eurosport Player servisom, uživajući u premijum usluzi prenosa najvećih sportskih događaja, bilo kada.

NBA LEAGUE PASS je dostupna od danas za PC računare, upravo dok se Kobi Brajant, Stef Kari i Džejms Lebron okupljaju u Torontu za NBA All-Star sezonu 2016. Godine.

Lowry

Pretplatnici ovog paketa će moći da koriste i celogodišnje opširne prenose najuzbudljivijih sportskih događaja sezone. Eurosport Player nudi simulcast prenos Eurosport 1, Eurosport 2 i Eurosportnews kanala uživo, kao i unapređene karakteristike prenosa uživo, dodatne snimke kamera i dodatni sadržaj, da bi se fanovima sporta omogućilo personalizovano i aktivno sportsko iskustvo.

Paket je dostupan širom Evrope, osim u Danskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.