Sport Srbija

Najveći broj trkača maratona trči u Asics sportskoj opremi

Asics druženje sa medijima, u okviru kampanje „Stigni me ako možeš“,   organizovano je danas na Vračaru u „Zoni Industriale“, a pred predstojeći 29. Beogradski maraton. Domaćini druženja bili su naši poznati glumci Anđelka Prpić i Miloš Timotijević. Na događaju su predstavljanje novosti iz brenda ASICS i Beogradskog maratona koji su dugogodišnji partneri. Gost druženja bio je i Dejan Nikolić,  direktor Beogradskog maratona.

ND _2

Tokom 65 godina Asics je neprestano ulagao u istraživanje i razvoj i to je Asics učinilo najznačajnijim brendom kada su u pitanju patike za trčanje. Mnogi poznati maratonci nose upravo Asics sportsku opremu. Na Njujorškom maratonu 50 posto trkača trči u Asics patikama, a većina učesnika na Beogradskom maratonu takođe nosi ASISC opremu.

ND _1

„Brend Asics je već četvrtu godinu zaredom partner Beogradskog maratona. Zadovoljstvo je biti deo tako važnog događaja, saradjivati sa fantastičnim timom ljudi iz Beogradskog maratona na projektu koji je izuzetno važan  za naš grad, za promociju naše zemlje i koji je najmasovnija sportska manifestacija  u regionu. To je za nas pravi izazov.  Istraživanje koje je ASICS  sproveo pokazalo je i da najveći broj učesnika maratona trči u Asics patikama pa je bilo potpuno logično da se nađemo u ulozi partnera Beogradskog maratona“ – izjavio je Filip Kosanović, menadžer za brend Asics za Srbiju.

Asics je najpopularniji brend na svetu u kategoriji patika i opreme za trčanje, a treći po popularnosti u svetu sporta. Prepoznatljiv je po kvalitetu i specifičnoj nameni svojih proizvoda za svaku sportsku aktivnost. Proizvodi sportske, modne i svakodnevne Asics opreme za žene, muškarce i decu,napravljeni su od materijala koji u potpunosti odgovaraju ljudskoj koži i 100 posto se ili delimično recikliraju Zahvaljujući stalnom napretku, ASICS svake godine osvaja mnogobrojne nagrade za svoja dostignuća i nastavja da opradava titulu najboljeg proizvođača patika na svetu.

Zvanični distributer brenda Asics za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu je kompanija Univers Co, koja sa svojim maloprodajnim lancima „Tref Sport“ više od dvadeset godina uspešno posluje na našem tržištu.  

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.