Sport Srbija

MK Group nastavlja sa podrškom Košarkaškom savezu Srbije

MK Group, treću godinu zaredom, nastavlja da pruža podršku Košarkaškom savezu Srbije, a danas su ugovor o saradnji potpisali Miodrag Kostić, predsednik MK Group i Andrija Kleut, potpredsednik KSS i direktor kvalifikacionionog  turnira. Potpisivanju su prisustvovali Aleksandar Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije i reprezentativci. Podrška košarkašima podrazumevaće pripreme naše reprezentacije u hotelu Grand na Kopaoniku.

Beograd 16.06.2016 MK Group , treca godina za redom, nastavlja da pruza podrsku Kosarkaskom Savezu Srbije na fotografiji Miodrag Kostic predsednik MK Group , predsednik KSS Andrij a KLEUT I ALEKSANDAR DJORDJEVIC SELEKTOR REP.SRBIJE. FOTOGRAFISANJU SU SE PRIDRUZILI I REPREZENTATIVCI REP SRBIJE FOTO DALIBOR DANILOVIC
„Izuzetno nam znači podrška kompanije MK Group. Drago nam je što su sa nama prijatelji koji su nas i ranije podržavali. Nadamo se da će se istorija ponoviti“, izjavio je Aleksandar Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije.

„Podrška talentovanim pojedincima i grupama oduvek je bila sastavni deo naše strategije i poslovanja. Drago nam je što je kompanija MK Group  kao i do sada uz Košarkaški savez Srbije. Kopaonik je bio početna stanica košarkaške reprezentacije za pohod na srebrnu medalju osvojenu pre dve godine na Svetskom prvenstvu u Madridu. Ovoga puta nadamo se da će naši momci pobediti na kvalifikacionom turniru i da ćemo se ponovo videti, ali na njihovim pripremama, u hotelu Grand na Kopaoniku, uz želju da ponove i nadmaše uspeh iz Madrida“, izjavio je ovim povodom Miodrag Kostić, predsednik MK Group.

16-6-16-MKG-KSS (3)

MK Group prepoznata je kao kompanija koja kontinuirano pomaže i pruža podršku brojnim pojedincima, udruženjima i institucijama, u nameri da društvo u kojem posluje učini humanijem i boljem. Kao pouzdan partner društvu, do sada je učestvovala u brojnim akcijama i donacijama pružajući pomoć sportski orijentisanim aktivnostima i pojedincima.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.