Sport

Mesi kopačke 10/10 u limitiranoj seriji rasprodate za manje od jednog dana

100 pari patika bilo je na raspolaganju samo jedan dan, čekao se red za kupovinu

Lionel Mesi je najbolji igrač sa brojem 10 u istoriji fudbala, sa titulom četvrostrukog nosioca Zlatne lopte i sa petom u najavi. U čast ovog velikog igrača koji ima neprikosnoven uticaj na fudbal, adidas je lansirao limitiranu kolekciju kopački Mesi 10/10, proizvedenu u samo 100 pari. Ova vrsta akcije označava i novu tradiciju Mesi kopački za kolekcionare, koja će se dešavati svakog 10. oktobra.

402607

Za fanove je bilo na raspolaganju 89 pari patika, i to samo u subotu 10.10. u adidas radnji u Barseloni. Kampovanje fanova ispred radnje počelo je tri dana unapred i sve patike su prodate veoma brzo. Svaki par sadrži jedinstvenu reljefnu kožnu oznaku i serijski broj, po prvi put u istoriji lansiranja patika za fudbal. Kopačke za kolekcionare su dostupne samo kao tačna replika Mesijevog stopala. Jedan par patika je dobio na poklon lično Mesi, a 10 pari su dobili članovi adidas „Backed by Messi“ kampanje u kojoj Argentinac lično podržava 10 talentovanih mladih fudbalera.

ADIDAS PASEO GRACIA-11„Interesovanje za kolekciju MESSI15 10/10 je prevazišlo očekivanja. Imali smo ljude koji od srede kampuju ispred prodavnice, a neki su došli iz raznih delova sveta. Nikada nismo videli toliku posvećenost fudbalskoj kopački, ali uz činjenicu da je kreirano samo 100 pari i da nose ime najvećeg fudbalera na svetu, sve ovo ne treba da nas iznenadi“ – izjavila je Olga Berjaga, adidas Retail menadžer iz Barselone.

ADIDAS PASEO GRACIA-20Za detaljne informacije na raspolaganju je sajt adidas.com/football ili facebook.com/adidasfootball kao i @adidasfootball na Tviteru.

Panorama_1

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.