Mesi kopačke 10/10 u limitiranoj seriji rasprodate za manje od jednog dana

0

100 pari patika bilo je na raspolaganju samo jedan dan, čekao se red za kupovinu

Lionel Mesi je najbolji igrač sa brojem 10 u istoriji fudbala, sa titulom četvrostrukog nosioca Zlatne lopte i sa petom u najavi. U čast ovog velikog igrača koji ima neprikosnoven uticaj na fudbal, adidas je lansirao limitiranu kolekciju kopački Mesi 10/10, proizvedenu u samo 100 pari. Ova vrsta akcije označava i novu tradiciju Mesi kopački za kolekcionare, koja će se dešavati svakog 10. oktobra.

402607

Za fanove je bilo na raspolaganju 89 pari patika, i to samo u subotu 10.10. u adidas radnji u Barseloni. Kampovanje fanova ispred radnje počelo je tri dana unapred i sve patike su prodate veoma brzo. Svaki par sadrži jedinstvenu reljefnu kožnu oznaku i serijski broj, po prvi put u istoriji lansiranja patika za fudbal. Kopačke za kolekcionare su dostupne samo kao tačna replika Mesijevog stopala. Jedan par patika je dobio na poklon lično Mesi, a 10 pari su dobili članovi adidas „Backed by Messi“ kampanje u kojoj Argentinac lično podržava 10 talentovanih mladih fudbalera.

ADIDAS PASEO GRACIA-11„Interesovanje za kolekciju MESSI15 10/10 je prevazišlo očekivanja. Imali smo ljude koji od srede kampuju ispred prodavnice, a neki su došli iz raznih delova sveta. Nikada nismo videli toliku posvećenost fudbalskoj kopački, ali uz činjenicu da je kreirano samo 100 pari i da nose ime najvećeg fudbalera na svetu, sve ovo ne treba da nas iznenadi“ – izjavila je Olga Berjaga, adidas Retail menadžer iz Barselone.

ADIDAS PASEO GRACIA-20Za detaljne informacije na raspolaganju je sajt adidas.com/football ili facebook.com/adidasfootball kao i @adidasfootball na Tviteru.

Panorama_1

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend