Sport Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Klaudio Ranijeri-Sponzori se otimaju za njega

Samo nekoliko dana nakon potpisivanja saradnje sa engleskom Premijer ligom i nakon neverovatnog uspeha koji je postigao sa timom Lestera, trener Klaudio Ranijeri pozvan je da se pridruži porodici ambasadora švajcarskog brenda TAG Heuer.

TAG Heuer Becomes Official Timekeeper of the Premier LeagueU svojoj prvoj godini u Lesteru, trener kluba Klaudio Ranijeri uspeo je da postigne zapanjujuće rezultate i pređe trnovit put sa klubom kojem je prošle godine pretilo izbacivanje, i stigne do Premijer lige.

Zajedno sa svojim timom on je neverovatan egzemplar TAG Heuer-ovog slogana #DontCrackUnderPressure (#NePucajPodPritiskom).

Ovaj Italijan vodio je prestižne klubove kao što su Fjorentina i Monako u Francuskoj, Inter Milan, Juventus, AS Roma, Valensija i Čelzi. Veliki je fan TAG Heuer satova i nosi ih godinama. Za samo 17 meseci postigao je frapantne rezultate sa Lester klubom, iako su svi sumnjali u njega.

Upravo prošle nedelje, kada je TAG Heuer postao Zvanični Partner Vremena Premijer lige, ovaj čovek opravdao je značenje njihovog slogana #DontCrackUnderPressure i pridružio se porodici najboljih sportista, holivudskih glumaca i DJ zvezda koji su ambasadori ovog švajcarskog avangardnog brenda. TAG Heuer već ima jednu fudbalsku legendu u svojoj porodici od 2014., a to je Kristijano Ronaldo.

DCUP_Ranieri_Carrera_CAR2A1ZFT6044_mag_SP

Sada im se pridružio čovek o kojem svi pričaju ovih dana, Klaudio Ranijeri. Napravivši neverovatnu sportsku senzaciju i osvojivši Premijer ligu u društvu daleko većih klubova, ovaj čovek i njegov tim su pokazali osobine onih koji se s pravom nalaze u porodici TAG Heuer ambasadora, a to je da odole pritisku koji im je nametnut i postignu vrhunske rezultate.

Dobrodošli u familiju, Signor Ranijeri!

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.