Sport

Glumica Nina Dobrev postala fitnes promoter „Riboka” i „Les Milsa”

Koliko je sam način života – zdrava ishrana i fizička aktivnost bitan govore nam činjenice da se sve više poznatih ličnosti i svetskih kompanija bore da podstaknu, kako mlade, tako i starije ljude da obrate pažnju na svoje zdravlje!

(Fotografija: Nina Dobrev, 2017; „Ribok” i „Les Mils”)

Ubrzan tempo življenja je normalna pojava sa razvojem tehnologije, ali da biste održali kondiciju i ostali zdravi, koliko god je to moguće, trebalo bi da obratite pažnju na to šta jedete i koliko ste fizički aktivni. Upravo današnji tempo zahteva i veću fizičku aktivnost – vežbanje i šetnju!

Ovoj akciji, to jest promovisanju zdravog načina života pridružila se i jedna od najpoznatijih svetskih glumica mlađe genereacijeNina Dobrev, koja je veliki ljubitelj fitnesa, a u želji da inspiriše, pokrene i osnaži ljude da vode aktivan život i uvek budu u formi. U ovome će joj pomoći i renomirana kompanija sportske odeće i obuće „Ribok” i svetski lider u grupnom fitnesu „Les Mils”. Oni će se posebno fokusirati na to da ohrabre žene širom sveta da kroz fitnes pokažu svoju strast, energiju i steknu samopouzdanje. Kao pravi pobornik treninga, koji uživa da redovno vežba sa prijateljima, Nina je savršen ambasador, te će imati snažan motivacioni efekat na grupni fitnes.

„Snimanja ponekad mogu da traju dugo, ali uvek na prvo mesto stavljam zdrav životni stil! Treniranje mi pomaže da uspostavim i održim balans, da se opustim i prikupim energiju. Volim da se nađem sa prijateljima i da zajedno odemo na trening, bodrimo jedni druge u napretku, pomeramo granice i to je ono zbog čega se osećaš kao deo zajednice”, rekla je glumica Nina Dobrev.

(Fotografija: Nina Dobrev, 2017; „Ribok” i „Les Mils”)

„Les Mills Grit” program obuhvata visokointenzivne intervalne treninge, čiji su rezultati brzo vidljivi, što je odličan izbor za nekog sa unapred isplaniranim dnevnim rasporedom.

Poznata po besprekornom izgledu na crvenom tepihu, ali i van njega, Dobreva će predstaviti „Ribok” i „Les Mils” modernu kolekciju, koja objedinjuje inovativnu tehnologiju i materijale savremenog dizajna, u kampanji za jesen/zimu 2017.

(Fotografija: Nina Dobrev, 2017; „Ribok” i „Les Mils”)

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.