Sport Srbija

FK „Crvena zvezda” predstavio novi šampionski paket „Viber” stikera

Najtrofejniji fudbalski klub u Srbiji i omiljena globalna aplikacija za razmenu poruka predstavili su 17 novih „Viber” stikera za obožavaoce crveno-belih širom sveta.

Ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu i najtrofejnijeg fudbalskog kluba u Srbiji obradovaće vest da je FK „Crvena zvezda” predstavio novi šampionski paket „Viber” stikera, oji će oduševiti njegove navijače i učiniti četovanje još zanimljivijim. Popularna „Marakana”, šampionski trofej, omiljeni navijački slogani i likovi trenera Milojevića, kapitena Savića, asova Pavkova, Borjana, Marina, Stojkovića, Boaćija, Bena i drugih krase drugo izdanje „Zvezdinih” izuzetno popularnih vizuala na „Viberu”.

Prateći i poštujući želje svojih navijača, okupljenih i u sklopu „Viber” zajednice FK „Crvena zvezda” rukovodstvo kluba omogućilo im je da sada svoju ljubav, osim na tribinama stadiona, mogu da izraze kroz deljenje likova njihovih omiljenih igrača, slogana i asocijativnih vizuala kluba sadržanih u drugom po redu paketu stikera na „Viber” platformi – koju koristi preko milijardu ljudi širom sveta.

„Drago nam je što nastavljamo uspešnu saradnju sa Rakuten Viberom, koja traje godinama. Verujemo da će i ovi stikeri doprineti velikoj aktivnosti naše zajednice na omiljenoj aplikaciji za razmenu poruka u Srbiji i regionu, te da će naši navijači širom sveta biti više povezani i ponosni na svoj omiljeni klub”, rekao je Stefan Pantović, operativni direktor FK „Crvena zvezda”

Osim toga što je omiljena aplikacija za razmenu poruka, „Viber” je od sada i raznovrsna platforma koja putem jedne od njenih osnovnih funkcija – Viber” Communities („Viber” zajednica) povezuje, okuplja i pomaže ljudima da se prepoznaju po srodnim interesovanjima, aktivnostima, emocijama i ukusima. „Viber” zajednica FK „Crvena zvezda”, jedna od najaktivnijih na dnevnoj osnovi u našem regoinu, već sada ima više od 60 hiljada članova, a ovaj broj će, nesumnjivo, samo rasti.

„Srećni smo što vidimo da su poklonici sporta rado prihvatili korišćenje digitalnih kanala kako bi svakodnevno primali informacije i bili u kontaktu sa svojim omiljenim timom. Veoma smo ponosni na ovu saradnju, jer je ’Crvena zvezda’ klub sa dugom tradicijom, ali istovremeno i veoma moderna organizacija koja shvata i primenjuje najsavremenije trendove u komunikaciji. Njihova Viber zajednica se ističe i šire od sportskih udruženja u regionu. Ovaj inspirativan paket šampionskih Viber stikera predstavlja pravi poklon kluba i Vibera svim njihovim navijačima za njihovu privrženost i strast, gde god se oni nalazili na svetu”, izjavila je Daniela Ivanova, direktorka razvoja „Vibera” za centralnu i istočnu Evropu.

Viber stikeri Fudbalskog kluba „Crvena zvezda” biće besplatni i dostupni za preuzimanje širom sveta u toku naredna tri meseca i raspoloživi za razmenu sa svojim prijateljima na „Viberu” i nadalje, bez bilo kakvih vremenskih ograničenja.

(Fotografija: „Viber” stiker Fudbalskog kluba „Crvena zvezda”, 2019; © Rakuten Viber)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.