Društvo Lepota Moda&LifeStyle Sport Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

FISKULTURA – online fitnes izazov za Vas

FISKULTURA online fitnes izazov je idealan program vežbi za sve one kojima su brz tempo života i stalna zauzeća, do sada bili omiljeni izgovori za izbegavanje fizičke aktivnosti. Ma gde da se nalazite: kod kuće, na poslu ili na putovanju, vaš fitnes studio je sa vama, u vašem telefonu ili kompujetru. Dovoljno je samo da u bilo kom delu dana, odvojite 45 minuta za sebe. Fiskultura program počine 13. Novembra.  Požurite i obezbedite svoje mesto u ovom uzbudljivom i pre svega korisnom programu.


Vašu FISKULTURA članarinu možete kupiti na našem portalu i platiti vašom platnom karticom, kao i putem uplatnice u bilo kojoj pošti ili banci za program od 6 nedelja iznosi 5.460 dinara. Specijalna ponuda za najbržih 100 iznosi 4. 158 dinara. Ukoliko želite da uplatite samo jedan dan on iznosi 99 dinara. Cena vaučera u prodavnicama Aroma marketi i Tref Sportu je 6.000 dinara.

Pored opreme koju koristite biće vam potreban još jedan kvadratni metar minimum prostora na kojem ćete raditi vežbe. Ne morate da plaćate autobuske karte, ni da jurite po kiši i snegu. Zaboravite na prazan rezervoar jer ćete ovaj program raditi kod kuće.  Odvojite 45 minuta vašeg vremena koliko traje jedna seansa.  Zagrevanje traje 5 minuta koje vam upotpunjava i savetuje trener preko lajv prenosa na  lap topu, telefonu, tabletu ili  desktop računaru.

Sam proces uspostavljanja veze sa trenerom je vrlo lak.  Kupite vaučer, odete na sajt www.fiskultura.net
VEZBAŠ, TRANSFORMIŠEŠ SE I MOŽEŠ DOBITI NAGRADE UKOLIKO SI JEDAN OD USPEŠNIJIH.

FISKULTURA nije nagradna igra, ali smo pripremili fantastične nagrade za najuspešnije: 1500 EUR, Asics vaučer u vrednosti od 500 EUR, vikend na Zlatiboru i još puno robnih nagrada.

Opširnije o načinu na koji možete osvojiti poene pogledajte video:

Prema savetima trenera vežbanje tri puta nedeljno je sasvim dovoljno. Danima kada ne vežbate preporučljivo je da prošetate. Naravno, obavezna su dva dana odmora. Nemojte jesti tortu kao što Nataša već planira.  Komunikaciju sa trenirom možete vršiti putem Vibera i Whats up-a, koja vam donosi poene koje skupljate za nagradu.

Prema rečima trenera nakon šest nedelja realno je da svaka žena smrša 10kg. Govorimo o realnim ciframa.  Naime, svaki član ima pravo da ne trenira neki dan. Stvar je lične prirode kako organizujete vaše vreme. Na sajtu Fiskulture naveden je plan ishrane kao i satnice treninga.

Posetite sajt www.fiskultura.net i prijavite se!

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.