Sport Hrvatska

Fani Čapalija pokazala kako vježbama u prirodi ostati fit i zdrav!

Dolaskom proljeća i toplijeg vremena, sve više ljudi se odlučuje za bilo koju vrstu treninga jer…dolazi ljeto! Sve je popularniji trening u prirodi, tako da uz treninge u teretani možete i kombinirati trening vani što je idealna kombinacija.

Treninge izvan teretane voli i jedna od naših najljepših i najuspješnijih missica Fani Čapalija. Kako i sama kaže, voli dosta šetati i veoma je aktivna, tu je tajna njezine linije, no kad je u Splitu voli obaviti trening u prirodi sa svojim prijateljem i trenerom Antom Burazinom. Ovaj sportski duo voli trčati na Marjanu, što je Fanina omiljena aktivnost uz duže šetnje. A najdraže joj je odmoriti se malo kod vidilice, gdje ‘puca’ pogled na cijeli Split te nastaviti dalje!

 

Ante obožava iskorake, koji su savršena vježba za izgradnju mišića nogu i stražnjice, te svojim klijentima ‘servira’ razne varijante iskoraka. Zatvorena Marjanska cesta idealna je za iskorak koji nema kraja našalio se trener.

 

Možda u prirodi nemate svu opremu koja vam je potrebna ali uz neke trikove i kreativnost možete napraviti itekako dobar trening: sklekovi na zidiću, te triceps vježbu kao i bugarski čučanj, klupicu možete iskoristiti za istezanje, a kameni zid za izdržaj kao i Fani! Sve je stvar mašte i kreative napominje trener Ante Burazin.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.