Sport

Eurosport predstavlja novu VR aplikaciju u vreme održavanja Rolan Garosa

Eurosport, sportska destinacija broj jedan u Evropi, pokreće Eurosport VR, novu VR (virtuelnu realnost) aplikaciju koja fanovima pruža mogućnost da zakorače duboko u svet vrhunskog sporta. Eurosport VR aplikacija dostupna je za preuzimanje u pravo vreme, u toku Rolan Garos turnira i obuhvata dnevne izveštaje najboljih mečeva, uključujući snimke dana, kao i ekskluzivne snimke iza kulisa.

Tokom cele godine, Eurosport VR aplikacija će omogućavati gledaocima da se približe akciji kao nikad do sada, i tako podsticati strast navijača širom Evrope. Tokom Rolan Garosa, fanovi će moći da vide svet kroz oči nekih od najvećih teniskih zvezda uz neverovatan prikaz terena od 360° tokom ekskluzivnih intervjua.  

 VR App_Screen_FR_Lavillenie

Inovacija se zasniva u nizu spektakularnih VR sadržaja koji Eurosport i Discovery Communications obezbeđuju, uključujući i neverovatan 360° film koji je gledaocima pružio uvid u gledište Bodija Milera dok se suočavao sa Biver Krik terenom pred poslednji događaj na toj lokaciji u okviru Svetskog kupa u Alpskom skijanju.

Piter Haton (Peter Hutton), generalni direktor Eurosport-a: “Konstantno težimo tome da fanove na nove i uzbudljive načine što više približimo vrhunskom svetu sporta. Koristeći inovativne tehnologije, Eurosport VR aplikacija će ljubitelje sporta odvesti pravo u srce akcije i približiti ih njihovim herojima više nego ikada pre.”

“Naš prvi VR video sa Bodijem Milerom zabeležio je neverovatne reakcije i sada smo nestrpljivi da omogućimo fanovima da iskuse tenis putem VR aplikacije po prvi put.”

 VR_RG16

Eurosport VR aplikacija dostupna je za preuzimanje na iOS, Android i Oculus uređajima. Fanovi mogu pogledati sve snimke putem VR naočara kao što su Samsung Gear VR ili Google Cardboard.

Dnevni pregledi dešavanja na Rolan Garosu i ekskluzivni snimci iza kulisa biće dostupni za pregled posle završetka svakog takmičarskog dana sve do nedelje, 5. juna kada se igra finale u muškom singlu.

Eurosport VR aplikacija prati dugu tradiciju kompanije Discovery koja nastoji da ujedini najnovije tehnologije sa svojim visokokvalitetnim sadržajem i načinom pripovedanja. Discovery VR aplikacija do sada beleži više od 700.000 preuzimanja i 30 miliona reprodukcija, a novi sadržaj se dodaje svake nedelje.

Preuzmete Eurosport VR aplikaciju za Android uređaje ovde, a za iOS ovde.

Da saznate više o neverovatnom virtuelnom putovanju Bodija Milera i Eurosporta, sledite ovaj link

*Pregledi dana u okviru Eurosport VR aplikacije biće dostupni u 54 države širom Evrope u kojima Eurosport prenosi Rolan Garos.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.