Sport

Điro d’Italija i svi veći biciklistički događaji u Italiji ekskluzivno na Eurosportu do 2020

Eurosport ostaje nezaobilazna stanica za sve ljubitelje biciklizma. Ekskluzivna i produžena prava prenosa biciklističke trke Điro d’Italija i drugih dodatnih trka potvrđena su za ovu godinu, što znači da će ljubitelji biciklizma uživati u preko 200 dana prenosa biciklističkih trka na Eurosportu.

 

Novi dugoročni ugovor obuhvata prenos svih većih trka u Italiji, trke kroz Flandriju, kao i prenos velikog broja biciklističkih događaja širom sveta. Fanovi će na Eurosportu moći da prate takmičenja kao što su sva tri Grand tura i pet “monumentalnih trka”.

  

The Giro d’Italia trophy is displayed at the start of stage three of the 2016 Giro d’Italia, after a 190km stage from Nijmegen to Arnhem on May 8, 2016 in Nijmegen, Netherlands. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Ljubitelji biciklizma će biti u prilici da na Eurosportu pogledaju prvi Grand tur ove sezone, kao i sve veće biciklističke trke koje će biti održane u Italiji.

 

Piter Haton, direktor Eurosporta je izjavio: “Ukoliko ste ljubitelj biciklizma onda je Eurosport pravo mesto za vas. Eurosportova zajednica ljubitelja biciklizma je jedna od najlojalnijih i najpredanijih, koja ceni to što je Eurosport postao pravi dom biciklizma. Stojimo na usluzi fanovima i uzbuđeni smo što smo u prilici da im pružimo još kvalitetnih prenosa.

 

Iako smo ponosni na veliko nasleđe koje Eurosport ima kada je reč o prenosima biciklističkih događaja, ekskluzivna i produžena prava prenosa trke Điro d’Italija kao i dodatne biciklističke trke koje smo uvrstili u naš kalendar, pokazuju da će ovo nasleđe i u budućnosti da se razvija. U ovoj godini Eurosport će emitovati preko 200 dana biciklističkih takmičenja.”

 

Novi četvorogodišnji ugovor omogućio je više ekskluzivnih sadržaja Eurosportu u Evropi i Australiji, uključujući i veliki broj dodatnih trka koje će biti dostupne na Eurosportu i Eurosport Plejeru.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.