Sport Srbija

Dani sporta za najmlađe u Delta City-ju

Tradicionalno, u susret novoj školskoj godini, u atrijumu Delta City-ja, od 19. do 21. avgusta, održava se zabavno-edukativna manifestacija „Dani sporta za najmlađe“ u cilju ukazivanja na značaj fizičke rekreacije i bavljenja sportom, kao preduslova za zdravo i pravilno odrastanje dece.

U okviru trodnevne manifestacije, svakog dana organizuju se radionice pravilnog vežbanja u okviru kojih polaznici, uz pomoć trenera i fizioterapeuta, imaju priliku da nauče kako pravilno da se zagreju i istegnu, kao i koliko su ove vežbe značajne pošto ih mogu i sami raditi kod kuće.

Vežbalište za bebe, takmičenja na poligonima brzine i spretnosti, radionice korektivne gimnastike u okviru kojih će lekari najmlađima pregledati stopala i krivene kičmenog stuba, atletske radionice – samo su deo programa ovogodišnje, četvrte po redu dečije sportske manifestacije, u organizaciji Sportske akademije Senjak i Delta City-ja.

Pored navedenih radionica, najmlađi će imati priliku da se u četvrtak, od 20 sati, druže i igraju mini fudbal sa mladim fudbalerima Nemanjom Bučevcem i Draganom Pešićem.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.