Anamarija Asanović zna kako vratiti staru liniju nakon poroda

0

Trudnoća i majčinstvo divno su iskustvo za svaku ženu, no s prvim danima nakon poroda ono s čime se žena susreće je višak kilograma.

Tad kreće prava borba za skidanje kilograma nakupljenih u devet mjeseci. Anamarija kao slavna mama nije izuzetak, te je odlučila uz pomoć trenera Ante Burazina objaviti rat kilogramima! Ante joj je sastavio plan prehrane, koji uključuje jaja, piletinu, povrće, voće, orašaste plodove, tunu…

Anamarija se pokušava držati plana ali isto nekad ‘zastrani’ te počasti se pizzom! Za savršenu stražnjicu kao i Kim, Anamarija obožava raditi čučnjeve, kao i iskorake, te sjedeći nožni potisak.  Za ravan trbuh zaslužan je izdržaj na pilates lopti, te podizanje nogu na švedskim ljestvama. Aerobni dio treninga je neizostavan, Anamarija najviše voli bicikl, koji uvijek bira za kraj treninga 20-30 minuta!

3 OMILJENE VJEŽBE ANAMARIJE ASANOVIĆ:

Podizanje nogu na švedskim ljestvama – vježba za trbušnjake, osim trbuha uključujemo cijelo tijelo!

Izdržaj – ovom vježbom učvrstit ćete mišiće trupa, ali će utjecati i na stražnjicu, noge, ramena, ruke – vježba za cijelo tijelo!

Goblet čučanj – vježba za idealnu stražnjicu, čučanj nas drži uspravnim, uteg držimo uz prsa. Stopala su malo šire od širine ramena, dok su prsti usmjereni blago prema van. Spuštamo se u čučanj pazeći da su leđa ravna.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme. Za sve upite i potencijalnu suradnju slobodno me kontaktirajte na marina.djarmati.ka@gmail.com.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend