Ana Ivanović i ostale adidas zvezde lansirale inovativni fitnes inspirisan tenisom

0

Dok teniska groznica obuzima Melburn, adidas teniske zvezde Ana Ivanović, Karolina Voznijacki, Andrea Petković i Tomaš Berdih lansirali su adidas Ace Case zonu za vežbanje u blizini Melburna, omogućivši grupni fitnes inspirisan tenisom, koji će trajati deset dana.

adidas Ace Case je otvoren za javnost od 14. do 23. januara i nudi besplatne vežbe inspirisane tenisom, pod nazivom HIIT (treninzi sa visokim intenzitetom), koje vode najbolji personalni treneri u Australiji.

599493027GD001_Adidas_ACE_C

Svaki trening će biti prilagođen tako da pomogne učesnicima da ostvare poboljšanje u ključnim oblastima teniskog učinka: snazi, istezanju i brzini.

Teniskim zvezdama pridružuju se i AFL igrači Isak Smit, Brajs Gibs, Darsi Mur i australijska trkačica na 400 m, Morgan Mičel.

Pred svoj 12. Australian Open, Ana Ivanović je rekla da je veoma važno imati zdrav način života i ohrabrila je ljubitelje tenisa da se pridruže adidas Ace Case vežbama. „Svaki put kada dođem u Australiju veoma sam inspirisana time koliko su tu ljudi u formi i kako zdravo izgledaju. Nisam videla naciju koja je više fit od Australijanaca, i znam da će u narednim danima biti zainteresovani za vežbe inspirisane tenisom.“

during the adidas ACE Case Launch at Crown Entertainment Complex on January 14, 2016 in Melbourne, Australia.

During the adidas ACE Case Launch at Crown Entertainment Complex on January 14, 2016 in Melbourne, Australia.

Češka zvezda Tomaš Berdih po prvi put će se pojaviti u Australiji kao deo adidas tima, pošto je nedavno potpisao višegodišnji ugovor o saradnji. On je izjavio: „Oduvek sam bio adidas fan i divim se njihovoj posvećenosti tenisu. Veoma sam uzbuđen što sam sada deo jednog od najlegendarnijih brendova u sportskoj istoriji i radujem se učinku koji će biti dostojan brendu sa tri crte.“

During the adidas ACE Case Launch at Crown Entertainment Complex on January 14, 2016 in Melbourne, Australia.

During the adidas ACE Case Launch at Crown Entertainment Complex on January 14, 2016 in Melbourne, Australia.

Berdih se na Australian Open-u 2016. priključuje Ivanovićevoj, Voznijacki, Petkovićevoj i drugim adidas igračima među kojima su: Conga, Đoković (samo u domenu obuće), Halep i Muguruza.

Za više informacija o vežbama na raspolaganju je sajt http://www.adidascreatenoise.com

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend