adidas predstavio prve Futurecraft patike napravljene u SPEEDFACTORY objektu

0

adidas je predstavio prvi proizvod napravljen u revolucionarnom SPEEDFACTORY objektu u Anbahu u Nemačkoj – adidas Futurecraft M.F.G. (Made for Germany) patike. SPEEDFACTORY tehnologija stvara „Made For…“ pristup, a prvi proizvod koji je kreiran su adidas Futurecraft M.F.G. (Made for Germany) patike napravljene inovativnim „Live Fit“ i „Live Boost“ tehnologijama.

adidas-futurecraft-m-f-g-5

„Predstavljanje adidas Futurecraft M.F.G. je momenat koji definiše čitavu industriju. Sa SPEEDFACTORY imamo inovaciju koja može da se primeni bilo gde u svetu – od laboratorije do ulice. Daje nam priliku da kombinujemo jedinstvenu proizvodnu brzinu i fleksibilnost kako bi se preispitao konvencionalni proces proizvodnje. adidas Futurecraft M.F.G. je samo početak, a naša ambicija je da potrošačima damo ono što hoće onda kad to hoće.“, izjavio je Džejms Karns, potpredsednik Strategy Creation u kompaniji adidas.

Patike su deo adidas Running kategorije proizvoda i biće svojevrsni test za druge kategorije u budućnosti. Napravljene su sa najvećom dizajnerskom preciznošću, a korišćenjem ARAMIS tehnologije precizno je određeno kako se kreće stopalo sportiste dok trči. Rezultat toga je patika u kojoj je tradicionalno ojačanje pete zamenjeno serijom slojeva koji pružaju neophodnu podršku. Ključna odlika patika je nova torziona poluga koja je smeštena u đon, radi veće stabilnosti. Gornjište je napravljeno od PRIMEKNIT materijala sa svim elementima udobnosti  i stila.

adidas-futurecraft-m-f-g-8

„Iz perspektive dizajna, SPEEDFACTORY predstavlja priliku da istražimo nove načine nastanka savršene patike. On nam dozvoljava da koristimo podatke i analize kako bismo oblikovali budućnost proizvoda visokih performansi – možemo da kreiramo patiku koristeći stvarni uvid koji kasnije može da donese velike benefite sportisti. adidas Futurecraft M.F.G. je početak uzbudljivog putovanja.“, izjavio je Ben Herat, potpredsednik Design u kompaniji adidas.

SPEEDFACTORY će omogućiti kompaniji adidas da stvara patike specijalno namenjene za potrebe potrošača. Prvi proizvod koji je izašao iz objekta u Anbahu je napravljen za Nemačku (Made for Germany) sa ekskluzivnom prodajom na nemačkom tržištu. Ovaj pristup biće proširen i na druga tržišta u skoroj budućnosti, a SAD su sledeće koje će osetiti benefite SPEEDFACTORY modela koji će biti napravljen u objektu u Čiroki Kantri u Atlanti.

adidas-futurecraft-m-f-g-9

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend