Društvo Srbija

Specijalna humanitarna emisija „Pozovi, pomozi” na „Prvoj srpskoj televiziji”

Na „Prvoj srpskoj televiziji” („Prva”) večeras će od 19 časova biti prikazana specijalna humanitarna emisija „Pozovi, pomozi”, pod sloganom „Za svako dete – sport”.

1(Fotografija: Logo „UNICEF-a”; „Vikimedija”)

Ova emisija će biti organizovana sa ciljem da se prikupe sredstva koja će obezbediti pomoć za kupovinu opreme i rekvizita, kao i bolje uslove za rast i razvoj dece sa posebnim potrebama i invaliditetom, te da im priušti bolje obrazovanje, druženje, ravnopravnost i uživanje u sportu. Gledaoci će imati priliku da putem telefonskog poziva razgovaraju sa nekim od 60-ak eminentnih ličnosti iz sveta umetnosti, kulture i sporta, čime će donirati određenu sumu novca.

Gosti koji će u toku uživog prenosa emisije odgovarati na pozive gledalaca su: Ana Stanić, Andrija Kuzmanović, Anđela Jovanović, Anđelka Prpić, Bogdan Bogdanović, Bojan „Boki” Perić, Branka Pujić, Danica Maksimović, Danijela Buzurović, Jana Ilić, Jelena Gavrilović, Leontina Vukomanović, Mašan Lekić, Mirjana Karanović, Nađa Higl, Nataša Kovačević, Nikola Rokvić, Sara Jovanović (AKA Sara Jo), Slavko Beleslin, Stefan Buzurović, Svetislav Bule Goncić, Tijana Bogdanović, Žarko Stepanov

Pored poziva, možete da pošaljete i tekstualnu poruku na broj 9656, odnosno da postanete član „Kluba prijatelja UNICEF-a”, a samim time i redovni donator.

Domaćini uzbudljive dvočasovne emisije „Pozovi, pomozi” biće voditelji Galeb Nikačević i Marija Kilibarda. Program će biti  ispunjen interesantnim prilozima o radu ove organizacije u svetu i našoj zemlji, muzičkim nastupima, skečevima, intervjuima sa učesnicima, kao i brojnim drugim iznenađenjima.

Pogledajte video-snimak najave emisije:

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.