Društvo Srbija

Saradnja Beotela i Microsoft-a

Paket za uspešne firme – Office 365 uz BeotelNetove internet servise.

Vaše poslovanje u oblaku uz Office 365 i BeotelNetove hosting, server ili BizConnect pakete.


Moderno poslovanje zahteva moderan alat. BeotelNet, kao kompanija koja pruža adekvatnu uslugu svojim klijentima i partnerima, u saradnji sa kompanijom Microsoft predstavlja novu ponudu koja kombinuje Office 365 sa internet servisima, kao što su direktan pristup internetu, hosting, virtuelni ili namenski serveri, i registracija domena.

Uz Office 365 ste u mogućnosti da rukovodite preduzećem na lakši način i obavljate posao sa bilo kog mesta i sa više različitih uređaja, dok BeotelNetovi servisi pružaju adekvatan pristup i prisustvo na internetu. Pored standardnih aplikacija kao što su Word, Excel i PowerPoint, Office 365 uključuje i set veb servisa koji podižu produktivnost zaposlenih.

office365-cloud1

„Veoma smo ponosni na novu ponudu kreiranu u saradnji sa kompanijom Microsoft, koja obuhvata sve alate potrebne preduzeću da posluje u savremenom svetu“, izjavio je Nebojša Vilić, direktor prodaje i marketinga BeotelNeta. „Kombinacijom BeotelNetovih internet servisa sa Office 365 paketom firme dobijaju ‘all-in-one’ rešenje za uspešno poslovanje.“

BeotelNet nudi Office 365 kroz tri različite ponude: Office 365 + Windows server (virtuelni ili namenski), Office 365 + BizConnect paket, i samo Office 365. U prvom slučaju korisnik je u mogućnosti da sam izabere konfiguraciju, Windows verziju, i eventualno doda Microsoft SQL Server. Pomenuti BizConnect paketi uključuju internet pristup, hosting, registraciju domena, i fiksne telefonske linije.

Office 365 je dostupan u tri verzije – Business Essentials, Business i Business Premium. Sve tri verzije uključuju 1TB prostora na OneDrive for Business servisu i onlajn pristup Office aplikacijama kao što su Word Online, Excel Online i PowerPoint Online. Takođe, tu je i mogućnost pristupa dokumentima, tabelama i prezentacijama sa mobilnih i tablet uređaja.

Za razliku od svojih prethodnika, Office 365 se licencira po korisniku a ne po uređaju, omogućavajući pojedinačnom korisniku pristup sa pet različitih kompjutera. Takođe, verzije Business i Business Premium uključuju i profesionalni email servis (Microsoft Exchange), alate za kolaboraciju (Microsoft SharePoint i Yammer), i HD video konferencije (Skype for Business).

„Office 365 uključuje set alata za poslovnu produktivnost, koji pružaju mogućnost rada sa bilo koje lokacije, na bilo kom uređaju i u bilo kom trenutku. Uz Office 365 korisnici uvek imaju pristup najnovijim verzijama proizvoda, a uz određene Office 365 pakete takođe imaju mogućnost korišćenja poznatih Office aplikacija na svojim računarima i kada nemaju pristup Internetu“, izjavila je Danijela Zečević,

Microsoft Produkt Marketing Menadžer za Južni Balkan. „Uz dodatne servise koje uključuje, Office 365 pomaže kompanijama da budu produktivne, ostvare značajne uštede u radu i ostanu konkurentne na tržištu“.

BeotelNetova Office 365 ponuda omogućava malim, srednjim ali i velikim preduzećima da autsorsuju deo svojih IT potreba i pritom uštede, bez kapitalnih ulaganja.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.