Društvo Srbija

Sajsi MC specijalna gošća u školi šminke Dragana Vurdelje

U okviru letnje škole šminke Dragana Vurdelje, jednog od najuglednijih beauty eksperata u regionu, specijalna gošća i model na radionici u četvrtak, 14. jula, biće pop autorka Sajsi MC. Polaznici škole će imati priliku da posmatraju make up tehniku Dragana Vurdelje a zatim da urade sopstvenu šminku na modelima uz asistenciju tima škole. Zainteresovani za učešće mogu se prijaviti putem zvanične Facebook stranice.

Škola šminke jednog od najcenjenih beauty eksperata u regionu ove godine slavi deset godina postojanja. Polaznici će koristiti NYX profesionalnu šminku, koju obezbeđuje škola, a nakon završene radionice dobiće sertifikate.

Profesionalna karijera Dragana Vurdelje započela je u Beogradu priznanjem Udruženja kozmetičara Srbije 1997. godine, a 2005. je proglašen za najboljeg profesionalnog šminkera u Srbiji. Ostvario je saradnju sa brojnim uglednim magazinima kod nas i u svetu a učestvovao je u niz kampanja za čuvene svetske brendove u Parizu i Njujorku, kao što su Estée Lauder, Inglot, Charlotte Tilbury, Zelens, Goldwell, Vidal Sassoon. Sarađivao je sa nekim od najvećih modnih dizajnera današnjice među kojima su Tom Ford i Stella McCartney, kao i modna kuća Burberry.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.