Društvo Srbija

Radionica za roditelje đaka prvaka

Polazak deteta u školu je važan trenutak za celu porodicu. Prave informacije, motivacija, podrška i alati kako sve sprovesti u delo, bez stresa i s puno ljubavi, potrebni su i roditeljima i detetu.

O RADIONICI

Ovo je najkorisnija i najpraktičnija edukacija koju možete dobiti, ako ste roditelj đaka prvaka:
• od iskusne učiteljice ćete saznati sve što vam je potrebno da znate o nastavi i školi;
 od mame prošlogodišnjeg đaka prvaka i iskusnog savetnika za lični razvoj ćete saznati i naučiti kako da se sa svim tim informacijama o školi uspešno nosite, kako da radite na sebi i pomognete detetu da se bolje koncentriše, opusti i adaptira na promenu.

ZAŠTO DOĆI NA RADIONICU

Zato što je za vašeg đaka prvaka škola ogromna promena u životu, toliko velika da je ne možete ni zamisliti. I zato što ste jedino vi, kao roditelj, oslonac koji je detetu potreban da tu promenu uspešno savlada i istinski razume zašto je škola važna, kako da u njoj uživa. I zato što sigurno već osećate odgovornost da budete dobar roditelj đaka prvaka, a da pritom i vama samima treba podrška da se adaptirate na nove okolnosti.

O svemu ovome ćemo govoriti na radionici, bez suvišnih detalja i sa puno praktičnih primera i vežbi.

ŠTA ĆETE JOŠ DOBITI

Pored praktičnog znanja, korisnih informacija, podrške i inspiracije, sa radionice ćete poneti i materijale koji vam mogu poslužiti kao podsetnik za budući rad na sebi i sa detetom, đakom prvakom.

PREDAVAČI

Milica Stojiljković
Osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“, savetnik za lični razvoj i komunikacije odraslih i dece, mama prošlogodišnjeg đaka prvaka, autor programa ličnog razvoja „Lepo mi je“.

Božana Jeveričić
Učiteljica Osnovne škole „Dušan Jerković“, izvela 8 generacija prvaka, učesnik i autor semininara za decu i nastavnike o savremenim načinima izvođenja nastave i podučavanja, zaljubljenik u svoj posao i rad sa decom.

VREME ODRŽAVANJA RADIONICE

Subota, 1. septembar 2017.

11.00 – 14.00h

ORGANIZATOR RADIONICE

Organizator radionice, autor i predavač je Milica Stojiljković, osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“, koji je posvećen ličnom razvoju odraslih i dece, kroz praktikovanje adekvatne kombinacije metoda ličnog razvoja i veština komunikacije i poslovnog razvoja. Programi Centra podrazumevaju različite nivoe i forme obuke: radionice, seminare, individualne konsultacije, predavanja.

CENA RADIONICE

Cena radionice iznosi: 2.000 dinara.

Svoje mesto na radionice možete rezervisati uplatom od 1.000 dinara (dok drugi deo, od 1.000 dinara možete platiti na samoj radionici) ili uplatom celog iznosa od 2.000 dinara.

Napomena: uplatom navedenog iznosa prilikom prijave, garantujete svoje mesto na radionici. Ukoliko nas ne obavestite da od radionice odustajete do 27. avgusta, zadržavamo novac, jer ste time zauzeli mesto nekom drugom.

NAČIN PRIJAVLJIVANJA

Za radionicu se možete prijaviti pozivom na broj: 064 1900725 ili slanjem e-maila na lepomije.milica@gmail.com, sa imenom i prezimenom, e-mail adresom i brojem telefona.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.