Društvo Srbija

Putovanje u Hanover za najuspešnije poljoprivrednike

U okviru projekta „Uspešne priče“, Komercijalna banka je nagradila šest najuspešnijih poljoprivrednika, putovanjem na vodeći svetski sajam poljoprivredne mehanizacije i opreme u Hanoveru – „AGRITEHNICA 2015“.

Najuspesniji poljoprivrednici u Hanoveru
Najuspesniji poljoprivrednici u Hanoveru

Na ovom nagradnom putovanju poljoprivrednici su imali priliku da steknu nova znanja, da se bliže upoznaju sa svetskim novitetima u poljoprivrednom sektoru, ali i da upoznaju znamenitosti Hanovera koji je poznat kao sajamski grad.

Komercijalna banka je omogućila da naši najuspešniji poljoprivrednici prisustvuju vodećem svetskom sajmu poljoprivredne mehanizacije i na taj način upoznaju nove, savremene načine rada koje kasnije mogu implementirati i u svoj posao. Trudimo se da uvek osluškujemo potrebe naših klijenata i drago nam je što smo i ove godine nagradili  poljoprivrednike koji su svojim trudom i posvećenošću to zaista zaslužili“ – izjavio je Nikica Kalaba, menadžer za agrobiznis u Komercijalnoj banci, koji je Sajam u Hanoveru posetio zajedno sa klijentima – najuspešnijim poljoprivrednicima.

Sajam „AGRITECHNICA 2015″ je najveći međunarodni sajam iz oblasti poljoprivredne mehanizacije, traktora i delova. Predstavlja jedan od najznačajnijih sajmova za proizvođače širom sveta, koji se održava svake druge godine u Hanoveru. Na ovogodišnjem sajmu izlagalo je oko 2.907 kompanija i bilo je više od 450.000 posetilaca.

Komercijalna banka je želela da nagradnim putovanjem svoje najuspešnije klijente, korisnike KomBank argrar kredita, motiviše na dalji razvoj i usavršavanje.

Nagradno putovanje i poseta sajmu omogućili su nam da svoj posao sagledamo iz potpuno drugačijeg i novog ugla, da steknemo uvid u to šta možemo da poboljšamo i unapredimo, da budemo u korak sa svetskim novitetima. Dugujemo veliku zahvalnost Komercijalnoj banci koja je prepoznala značaj naše edukacije i napretka, a mi ćemo se truditi da opravdamo poverenje i budemo još uspešniji“ – rekao je Goran Arsić, jedan od šest dobitnika nagradnog putovanja u projektu „Uspešne priče“.

Putovanje na Sajam u Hanoveru omogućeno je poljoprivrednicima koje je Komercijalna banka proglasila najuspešnijima u okviru ovogodišnjeg projekta „Uspešne priče“. Kriterijumi za odabir najuspešnijih poljoprivrednika bili su: ocena investicije finansiranja putem kredita u poslednjih 12 meseci, ocena razvoja gazdinstva, kao i saradnja sa Bankom.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.