Psihologija Telo & Duh Hrvatska

Blagdani kao stvoreni za uživanje: Otkrijte nove načine zbližavanja i poboljšajte intimnost

Jeste li znali da je najčešći rođendan 16. rujna? Ovo znači da je većina beba začeta u prosincu (usporedno s tim, najmanje ih je začeto tijekom kolovoza).

Iako to ne dokazuje da možete očekivati ​​porast seksualnog života (unatoč porastu broja trudnica), blagdani su razdoblje kada raste prodaja kondoma. Obim prodaje u tjednu prije Božića bio je dvostruko veći od tjedna nakon Božića što samo dokazuje da neki ljudi doista znaju uživati ​​u blagdanima!

 

Zima je vrijeme godine kad se pripadnice ljepšeg spola osjećaju najviše seksi, kao što pokazuje istraživanje kako su žene muškarcima atraktivnije zimi nego ljeti. Radi li se o tome što je koža više prekrivena, to je mašta bogatija? Naravno, postoji nekoliko specifičnih situacija zimi koje nužno ne dovode do produženih trenutaka pod božikovinom. Blagdanski stres, posjet obitelji i prijatelja, mogu ohladiti uzavrele strasti.

 

Što onda napraviti, kako se izvući iz tih situacija? Imamo nekoliko ideja! Osvježavajuća zimska noć najbolje je vrijeme za druženje s partnerom.

 

Nakon romantične večeri, možete večer nastaviti masažom uljnim svijećama ili jednostavno podijelite svoj užitak s igračkama za parove s kojim ćete se oboje dobro zabaviti. Kako biste igrice u spavaćoj sobi podigli na višu razinu, za postizanje zajedničkog zadovoljstva predlažemo vam da ubacite Tiani 3. Ako se osjećate odvažno i želite probati nešto novo, Tiani 3 nudi senzualni, intiman i garantiran užitak. Uživajte u zimi i svim blagodatima koje nosi sa sobom!

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.