Društvo Srbija

Pronađite radost u malim stvarima – Šta poznati glumci žele u Novoj godini?

Da je bitno da se u Novoj godini više radujemo malim stvarima, osmesima i zagrljajima, slažu se i mladi glumci Ivan Mihailović i Vaja Dujović. Oni će u četvrtak, 29. decembra u 18 časova, kroz interaktivnu predstavu za mališane “UŠĆE novogodišnjih ukrasa” još jednom pokazati značaj darivanja i pažnje koje praznici i praznična atmosfera nose sa sobom.

 Najlepši poklon je ponekada onaj najjednostavniji. Pogotovo kada je u pitanju poklon od srca. Osmeh. Zagrljaj. Lepa reč, kao i čestitka od srca za Novu godinu.

“Živimo u prebrzom vremenu, kada ni ne stižemo da uživamo i da se radujemo malim stvarima. Zato, prvo sebi, a zatim i svima drugima želim da im Nova godina bude ispunjena osmesima, zagrljajima, radostima, koje će podeliti sa voljenima. Možda zvuči jednostavno ili kao floskula, ali je po meni i jedino iskreno i ispravno. Ipak, posebno želim da ti osmesi, zagrljaji i radosti poteknu iz meni najvažnije institucije –  pozorišta”, kaže Ivan Mihailović.

 

Glumica Vaja Dujović kaže da je premisa kojom se uvek vodi je čuvena rečenica iz filma Mulen Ruž: “Najvažnija stvar koju ćeš ikada naučiti je da jednostavno voliš i budeš voljen”.

– Zato ja svima želim da u Novoj godini puno uče i pričaju o ljubavi. Želim svima   da više dozvoljavamo sebi da nam se dešavaju magični susreti ljubavi, bilo da su porodični, prijateljiski ili strastveni partnerski. A za mene ne postojiinspirativnije mesto za ljubav od pozorišta i filma. Vidimo se na poznatim daskama i u 2017. godini – kaže Vaja Dujović.

Mališani će u četvrtak u UŠĆE Shopping Centeru imati prilike da pogledaju interaktivnu predstavu i nauče zanimljive pojedinosti o različitim kulturama, kao i o tome kako se proslavlja Nova godina širom sveta.

Naredno izvođenje predstave zakazano je za 9. januar naredne godine u okviru Coca-Cola UŠĆE Čarobnog grada koji će ove godine trajti sve do 15. januara 2017. godine.

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.