Društvo Srbija

Projekat IMHOS: Istraživanje stepena zadovoljstva u hotelima u Srbiji

Poslovno udruženje hotelsko ugostiteljske privrede – HORES je krajem juna 2015. pokrenulo realizaciju projekta IMHOS(Integrisana mreža hotela Srbije), koji istražuje stepen zadovoljstva gostiju u odnosu na kvalitet pruženih usluga u hotelima Srbije.
image002

Projekat IMHOS se bazira na prikupljanju informacija kroz anketiranje stranih i domaćih gostiju u hotelima, posle čega bi se, obradom dobijenih podataka, stekao uvid u stepen zadovoljstva u cilju unapređenja kvaliteta usluga u ugostiteljsko-turističkoj industriji.

Upitnici koji treba da se nađu na recepcijama hotela sadrže pitanja o kvalitetu pruženih usluga, kao i o samoj destinaciji što projekat čini važnim i za turistističke organizacije.

 

Od beogradskih hotela, do sada su se u projekat uključili hoteli Zira, Slavija Garni, Majestic, Royal Lux, Majdan, Astoria, Mr. President, Compass, Crystal, Šumadija, Lazar Lux, Nevski, Excelsior, Zlatnik, Park, Falkensteiner, Moskva, Belgrade City Hotel.

 

Turistička organizacija Beograda poziva hotele u Beogradu da se priključe realizaciji ovog projekta i time doprinesu kako što preciznijim rezultatima istraživanja tako i budućem unapređenju ugostiteljsko-turističke ponude grada.

 

Projekat IMNOS delom finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, dok su podršku pružili Turistička organizacija Srbije, Turistička organizacija Beograda i lokalne turističke organizacije.

 

Projekat traje do kraja oktobra.

Kontakt: 011 264 23 41 hores@eunet.rs direktor@hores.rs

Menadžer projekta IMHOS, Vladimir Leković 062-872-10-69 imhos.hores@gmail.com

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.