Društvo Srbija

PRINCE i predavanje o uspehu Nikole Krstica u DKSG

U ponedeljak 9. maja u 20 sati u Klubu-knjižari Magistrala biće održan program VJ omaž velikom umetniku –PRINCE. VJ na programu će biti dugogodišnji saradnik DKSG Mićun Ristić.

Prince_5
Istog dana u Maloj sali DKSG u 19 sati biće održano predavanje „Kako da znam šta je uspeh“. O tome kakve su šanse mladih ljudi za dosezanje uspešnog života govoriće psiholog Nikola Krstić. U aprilu na predavanju „Psihologija uspeha“ Nikole Krstića u DKSG bilo je nekoliko stotina studenata, na čije insistiranje Dom kulture organizuje drugi deo predavanja.

Ko ne žudi uspehu! Malo ko ne želi sebe da usreći uspešnim životom. Ipak, uspeh nije lako dostižan, mogućnosti su nejednako raspoređene, kao i pojedinačne sposobnosti prevladavanja ličnih slаbosti i zastoja. Odatle je moderna i postmoderna psihologija sve više orijentisana na načine postizanja uspeha i njegovog što trajnijeg održavanja. Šta je zapravo uspeh i kako da ga prepoznamo i razlikujemo od iluzije uspeha? Kako nam osećanja pomažu da sačuvamo sebe i svoj autentični put u opštoj trci za uspehom?

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.